Monster Hunter Stories 3DS

Újabb résszel bővül a Monster Hunter-sorozat.
1504515600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A szeptember nemcsak az iskolakezdést, de a rossz időt is úgy hozta magával, mintha kötelező lett volna. Sebaj, legalább akad néhány új játék arra a rövid időre, míg normalizálódik a helyzet!
1479895200

Paul W.S. Anderson a Monster Huntert is kiszemelte

Paul W.S. Anderson januárban mozikba küldi az utolsó Resident Evil-filmjét, azonban úgy tűnik, újabb adaptáció foglalkoztatja, ráadásul ezúttal is a Capcom kínálatában találta meg a feldolgozandó alapanyagot.
1473937200

TGS 2016: Film készül a Monster Hunter alapján

Részleteket nem osztott meg velünk, mindössze azt erősítette meg a sorozat producere, hogy hollywoodi filmadaptációt kap a közkedvelt akció-szerepjáték-sorozat. Ti mit szólnátok hozzá?
1459684800

Jön a mobilos Mega Man és Monster Hunter

A Capcom megerősítette, hogy megalapította új, mobilos részlegét, ami a japán kiadó jövőbeli terveinek megfelelően a mobilpiacon próbál majd teret hódítani. A csapattól olyan játékok lesznek várhatóak, mint a Mega Man és a Monster Hunter.
1428904859

Monster Hunter Stories bejelentés

A Capcom bemutatta a Monster Hunter-sorozat következő felvonását, a kizárólag Nintendo 3DS-re fejlesztett Monster Hunter Storiest, ami a tervek szerint egészen új irányba viszi a sorozatot és valamikor jövőre jelenik meg.