DiRT Rally PC, PS4, XBOXONE

Vadi új felvonással jelentkezett a DiRT-sorozat, amely ráadásul visszatér a gyökerekhez.
1459783320

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét is sűrűnek ígérkezik. Megjelenik végre a Quantum Break, a konzolokat is beveszi a DiRT Rally, és a HTC Vive-ot is a héten kezdik el kiszállítani az első előrendelőknek.
1459011633

A heti galériafrissítés

Mint főnixmadár hamvaiból, úgy támadt fel régi rovatunk, melyben ömlesztve kapjátok meg a heti képadagotokat. Ezúttal a Mirror's Edge, a Battleborn, a Star Ocean 5 és a Chronos is porondra lép.
1458466200

DiRT Rally - traileren a többjátékos mód

Hamarosan PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik a tavaly PC-n óriási sikereket elért DiRT Rally. Az új trailerben a játék multiplayer része kapta a főszerepet.
1449502348

Megjelent a DiRT Rally, áprilisban konzolokra is jön

Idén tavasszal szinte a semmiből került elő a DiRT Rally, mely az év végére az egyik legjobb ralis játékká nőtte ki magát. A fejlesztők befejezték a munkálatokat, és kilépve az Early Accessből, immár kész játékként vásárolható meg a Steamen.
1449308580

Frissítve: Humble Bundle - Codemasters-játékokkal

Elrajtolt a legújabb Humble Bundle, amelyben a Codemasters játékai kapták a főszerepet. Nem meglepő módon leginkább autóversenyből áll a kínálat, de azért akad itt más is.
1449057631

DiRT Rally - jöhet a konzolos verzió is?

Nagyon úgy néz ki, hogy miután hamarosan bemutatkozhat a DiRT Rally dobozos PC-s változata, konzolokon is tiszteletét teszi majd a sorozat. A tajvani korosztálybesorolásért felelős szervezet honlapja legalábbis erről árulkodik.
1448620200

Codemasters: már csak autóversenyt csinálunk

A Battle Decks és az új Overlord is elhasalt, ezért a Codemasters úgy döntött, hogy arra koncentrál, amihez a legjobban ért: a jövőben kizárólag autóversenyeket fejlesztenek majd a cégnél.
1448438423

Decemberben jön a dobozos DiRT Rally?

A német Amazon szerint a DiRT Rally végre megkapja végleges változatát és átlépi az Early Access határait, így decemberben már dobozos formában is beszerezhető lesz.
1443690020

DiRT Rally - irány Finnország!

Élesedett a DiRT Rally új frissítése, mellyel egy klasszikus helyszín, Finnország vált elérhetővé. Emellett két új autó is bekerült a játékba, mely továbbra is az Early Access keretein belül érhető csak el.
1440597641

DiRT Rally - jöhet a multiplayer mód

Újabb frissítést kapott a Steam Early Accesst erősítő DiRT Rally. A legújabb csomag ezúttal nem csak új járgányokat és helyszínt, de multiplayer lehetőséget is tartalmaz, így akár egymás ellen is versenyezhetünk.