DiRT Rally PC, PS4, XBOXONE

Vadi új felvonással jelentkezett a DiRT-sorozat, amely ráadásul visszatér a gyökerekhez.
Típus: Autóverseny, Rally

DiRT Rally - traileren a többjátékos mód

Hamarosan PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik a tavaly PC-n óriási sikereket elért DiRT Rally. Az új trailerben a játék multiplayer része kapta a főszerepet.

Megjelent a DiRT Rally, áprilisban konzolokra is jön

Idén tavasszal szinte a semmiből került elő a DiRT Rally, mely az év végére az egyik legjobb ralis játékká nőtte ki magát. A fejlesztők befejezték a munkálatokat, és kilépve az Early Accessből, immár kész játékként vásárolható meg a Steamen.

Frissítve: Humble Bundle - Codemasters-játékokkal

Elrajtolt a legújabb Humble Bundle, amelyben a Codemasters játékai kapták a főszerepet. Nem meglepő módon leginkább autóversenyből áll a kínálat, de azért akad itt más is.

DiRT Rally - jöhet a konzolos verzió is?

Nagyon úgy néz ki, hogy miután hamarosan bemutatkozhat a DiRT Rally dobozos PC-s változata, konzolokon is tiszteletét teszi majd a sorozat. A tajvani korosztálybesorolásért felelős szervezet honlapja legalábbis erről árulkodik.

Codemasters: már csak autóversenyt csinálunk

A Battle Decks és az új Overlord is elhasalt, ezért a Codemasters úgy döntött, hogy arra koncentrál, amihez a legjobban ért: a jövőben kizárólag autóversenyeket fejlesztenek majd a cégnél.

Decemberben jön a dobozos DiRT Rally?

A német Amazon szerint a DiRT Rally végre megkapja végleges változatát és átlépi az Early Access határait, így decemberben már dobozos formában is beszerezhető lesz.

DiRT Rally - irány Finnország!

Élesedett a DiRT Rally új frissítése, mellyel egy klasszikus helyszín, Finnország vált elérhetővé. Emellett két új autó is bekerült a játékba, mely továbbra is az Early Access keretein belül érhető csak el.

DiRT Rally - jöhet a multiplayer mód

Újabb frissítést kapott a Steam Early Accesst erősítő DiRT Rally. A legújabb csomag ezúttal nem csak új járgányokat és helyszínt, de multiplayer lehetőséget is tartalmaz, így akár egymás ellen is versenyezhetünk.

Frissült egy nagyot a DiRT Rally

Masszív frissítést kapott a jelenleg Early Access státuszban leledző DiRT Rally, a Codemasters autószimulátora. Elsősorban aszfaltos versenyeken indulhatunk el, és 12 új szakasszal bővül a repertoár.

DiRT Rally - őrült száguldozás Pikes Peaken

Többek között egy vadonatúj legendás helyszínnel és vadonatúj vezethető csúcsgépekkel bővült a legutóbbi frissítést követően a Steam Early Access keretein belül kipróbálható DiRT Rally.