ARK: Survival Evolved PC, PS4, XBOXONE

A Studio Wildcard túlélő MMO-jában egy dinoszauruszokkal tali szigeten ébredsz...
Típus:

Már 5,5 millióan játsszák az Ark: Survival Evolvedet

Noha a dinós túlélőjáték még mindig early access-státuszban van PC-n és Xbox One-on, már így is 5,5 millió példányban talált gazdára. Az ingyenes verzió, a Survival of the Fittest újra a Survival Evolved része lesz.

E3 2016: Íme, az első Xbox Play Anywhere-játékok

A redmondiak az E3-as konferenciájukon jelentették be új programjukat, az Xbox Play Anywhere-t. Most már azt is tudjuk, melyik az az első tizenkét játék, amivel elrajtol a kezdeményezés.

E3 2016: A második galériafrissítés

Tegnap lefutottak a nagy konzolgyártók konferenciái, és így nem csak új videókkal lettünk gazdagabbak, hanem valóságos képözön zúdult ránk. A mai felhozatalban Gears of War 4-et, Forza Horizon 3-at, Resi 7-et és Tekken 7-et is találtok.

E3 2016: Mi változik az ARK: Survival Evolvedben?

Tegnap este a PC Gaming Show keretében a Studio Wildcard illetékesei meséltek egy kicsit az ARK: Survival Evolved jövőjéről. Bekerül a játékba a világ legnagyobb dinója, és hamarosan az állatokat is irányíthatjuk benne.

E3 2016: PC Gaming Show - LIVEBLOG

Idén sem maradnak dedikált konferencia nélkül a PC-s játékosok. A PC Gaming Showról természetesen élőben blogolunk majd, amit érdemes olvasnod a livestream nézése közben. Így teljes az élmény, ugye?

E3 2016: Nézd vissza a PC Gaming Showt!

Egy szusszanásnyi időnk sincs, elvégre a Microsoft konferenciája után a PC Gaming Show kerül terítékre. A Master Race képviselői erről sem maradnak le, ha a GK-t választják, itt nézhetik élőben a közvetítést.

E3 2016: Microsoft-konferencia - LIVEBLOG

Az Electronic Arts konferenciája után a Microsoft sajtótájékoztatóját is liveblogoljuk. Leírunk mindent, ami érdekes, emellett fordítunk, összegzünk és véleményezünk - tartsatok velünk most is!

E3 2016: Előrehozták a PC Gaming Show időpontját

Ahogy az várható volt, a szervezők kicsit előrébb hozták a PC Gaming Showt, mivel nem akarnak a Ubisoft E3-as konferenciájával versenyezni. Így mindegyik konferenciát szépen végig tudjuk nézni.

Késik az ARK: Survival Evolved

Az eredeti tervekkel ellentétben csak az év végén válik elérhetővé az ARK: Survival Evolved végleges változata. A fejlesztők szerint sokkal nagyobbra nőtt a projekt, mint gondolták, ezért van szükségük extra fejlesztési időre.

ARK: Survival Evolved - véget is ért a pereskedés

A bírósági tárgyalásra már sor sem került, a Studio Wildcardnak a hírek szerint 40 millió dollárral sikerült meggyőznie az őt beperlő Trendy Entertainmentet, hogy ejtse a vádakat.