ARK: Survival Evolved PC, PS4, XBOXONE

A Studio Wildcard túlélő MMO-jában egy dinoszauruszokkal tali szigeten ébredsz...
Típus:

ARK: Survival Evolved - véget is ért a pereskedés

A bírósági tárgyalásra már sor sem került, a Studio Wildcardnak a hírek szerint 40 millió dollárral sikerült meggyőznie az őt beperlő Trendy Entertainmentet, hogy ejtse a vádakat.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április elseje maga az aknamező az egyszeri játékosnak, ha nem figyel oda, könnyen belefuthat valamilyen vicces(nek szánt) kamuhírbe. Szokásunkhoz híven egyetlen összeállításban szemezgetünk a legjobb poénokból.

Free-to-play mellékágat kapott az ARK

A Studio Wildcard bejelentette, hogy önállóan futtatható, ingyenesen letölthető mellékágat kap az ARK: Survival Evolved. A Battle Royale-t idéző játék érdekessége ráadásul, hogy a legjobbakat pénzzel díjazzák benne.

ARK: Survival Evolved bétateszt

Meztelenül ébredsz. Egy karodba ültetett implantátum és egy távolban lebegő fém toronyépítmény azt sugallja, hogy modern időket írunk, minden más viszont az őskorra emlékeztet. Az első éjszaka lesz a legnehezebb.

Ezek voltak a Steam legkeresettebb játékai idén

A Steam Spy jóvoltából kaptunk egy eladási toplistát, amely a Valve digitális boltjának legkeresettebb játékait összesíti. Talán nem meglepő, hogy a Grand Theft Auto V-ből fogyott a legtöbb példány.

Az Early Access nem finanszírozásra való

Az ARK: Survival Evolved mögött álló csapat társalapítója szerint nem szerencsés, ha a fejlesztők finanszírozási formaként tekintenek az Early Accessre, mert a modellt visszajelzések gyűjtésére találták ki.

Ark: Survival Evolved - Xboxon osztott képernyővel

Az Early Access keretein belül óriási sikert aratott Ark: Survival Evolved a mai naptól Xbox One-on is kipróbálható. A Studio Wildcard ígérete szerint hamarosan kétfős osztott képernyős módban is.

A jövő héten jön Xboxra az Ark: Survival Evolved

Az Ark: Survival Evolved korai hozzáférésű változata a jövő héten landol Xbox One-on, jelentette be a Studio Wildcard. Ez a kiadás ugyanolyan lesz, mint a PC-s, nem lesznek kompromisszumok.

Ark: Survival Evolved - hamarosan Xboxra is

Jelenleg csak a Steam Early Access keretein belül próbálható ki a Studio Wildcard dinóvadászós játéka, az Ark: Survival Evolved, ám a jelenlegi hírek szerint hamarosan az Xbox One Game Preview programjában is felbukkan.

GC 2015: Ezek futottak még a Microsoftnál

A Microsoft gamescomos konferenciája zsúfolásig volt nagyágyúkkal, ugyanakkor több olyan rövidhír is beesett a cégtől, amit az egyszerűség kedvéért érdemes egy gyors összefoglalóban tálalni. Parancsoljatok.