ARK: Survival Evolved PC, PS4, XBOXONE

A Studio Wildcard túlélő MMO-jában egy dinoszauruszokkal tali szigeten ébredsz...
1449738057

A jövő héten jön Xboxra az Ark: Survival Evolved

Az Ark: Survival Evolved korai hozzáférésű változata a jövő héten landol Xbox One-on, jelentette be a Studio Wildcard. Ez a kiadás ugyanolyan lesz, mint a PC-s, nem lesznek kompromisszumok.
1447956020

Ark: Survival Evolved - hamarosan Xboxra is

Jelenleg csak a Steam Early Access keretein belül próbálható ki a Studio Wildcard dinóvadászós játéka, az Ark: Survival Evolved, ám a jelenlegi hírek szerint hamarosan az Xbox One Game Preview programjában is felbukkan.
1438707720

GC 2015: Ezek futottak még a Microsoftnál

A Microsoft gamescomos konferenciája zsúfolásig volt nagyágyúkkal, ugyanakkor több olyan rövidhír is beesett a cégtől, amit az egyszerűség kedvéért érdemes egy gyors összefoglalóban tálalni. Parancsoljatok.
1435487400

ARK: Survival Evolved - fizetés a hibavadászatért

Érdekes ajánlattal rukkoltak elő az ARK: Survival Evolved fejlesztői: ha olyan hibát tudsz mutatni a srácoknak, amely kihasználása esetén negatívan hat a játékmenetre, illetve a szerverek stabilitására, 200 dollárt kapsz cserébe.
1431366432

ARK: Survival Evolved - nyílt világú dinóvadászat

Az ARK: Survival Evolved egy olyan nyílt világú, dinókkal színezett, multiplayerre kihegyezett kaland lesz, amiben csapatokba vagy törzsekbe verődve kell harcolnunk a túlélésért. Uraim, a Jurassic Park ismét megnyitotta a kapuit!