ARK: Survival Evolved PC, PS4, XBOXONE

A Studio Wildcard túlélő MMO-jában egy dinoszauruszokkal tali szigeten ébredsz...
1605002400

Rengeteg játékkal bővül az Xbox Game Pass

Tekintélyes játékmennyiséggel bővül az Xbox Game Pass, hogy legyen mivel játszanunk az Xbox Series X/S konzolok megjelenésekor. Az EA Play-integráció szintén a mai naptól lesz elérhető a konzolokon.
1603897200

ARK: Survival Evolved - így fest Xbox Series X-en

A Studio Wildcard dinoszauruszos túlélőjátéka a next-gen masinákat is becserkészi. Most kifejezetten az Xbox Series X-re hangszerelt változatról kaptunk egy bemutatóvideót, illusztrálva a változásokat.
1603735200

Xbox Game Pass - íme, a közeljövő termése

A Microsoft közzétette, hogy mely játékokkal bővül az Xbox Game Pass felhozatala október végén, illetve november elején: a lista bőséges, bár egy részét már eddig is ismertük.
1591898400

Tölthető az Epic Games Store heti ingyenes játéka

Aki olvasta az elmúlt hetekben az Epic Games Store által ingyen osztogatott játékok listájával kapcsolatos híreinket, azt nem fogja nagy meglepetés érni azzal kapcsolatban, hogy melyik címet kínálja ezúttal ajándékként az üzlet.
1589551200

Ismét lebuktak az ingyenjátékok az Epic Store-ban?

Ha hihetünk a most kiszivárgott képnek, akkor az Epic Games Store az ajándék GTA V után sem kapcsol takaréklángra, és továbbra is nagyon erős címeket kínál teljesen ingyenesen a felhasználóinak.
1579964400

Egy hónapot késik az ARK: Genesis

Jó és rossz hírek várnak az ARK: Survival Evolved játékosaira. Sajnos újabb késés vár a nyílt világú túlélőjáték következő expanziójára, a Genesisre, cserébe viszont lényegesen polírozottabb játékélményt és hatalmas űrbálnákat kapunk.
1546448400

Ezekkel a játékokkal bővül januárban a Game Pass

Ahogy telnek a hónapok, annál jobban megéri befizetni az Xbox Game Pass havidíjas szolgáltatására. Ebben a hónapban olyan játékokkal bővül a könyvtár, mint az ARK, az Absolver, vagy a Life is Strange 2.
1543240800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az év legnagyobb megjelenésein jórészt túl vagyunk, még mindig akadnak finomságok a heti premiereket összegző listánkon. A következő napok főattrakciója a Darksiders harmadik felvonása, amelyben Fury nekimegy a Hét Főbűnnek.
1541584852

Ark: Survival Evolved - élesedett az Extinction

PC-n már elérhető a Studio Wildcard dinós túlélőjátékának legújabb bővítménye, az Extinction. Ezúttal egy minden eddiginél nagyobb fenyegetéssel néznek szembe a játékosok: jönnek a titánoknak hívott megadinoszauruszok.
1541451840

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Habár a hónap nagyágyúira még várni kell, a következő napokban sem fogunk unatkozni, szinte minden platformra érkezik majd egy nagy adag cím.