ARK: Survival Evolved PC, PS4, XBOXONE

A Studio Wildcard túlélő MMO-jában egy dinoszauruszokkal tali szigeten ébredsz...
Típus:

ARK: Survival Evolved - itt az Aberration DLC

Noha októberre vártuk az ARK: Survival Evolved legújabb bővítményét, végül csak most futott be. A rajongóknak mindenképp érdemes vetni egy pillantást az Aberration DLC-re, lévén alaposan felforgatja Ark világát.

ARK: Survival Evolved - úton a kiegészítő

Eredetileg októberben kellett volna megjelennie az ARK: Survival Evolved legújabb kiegészítőjének, az Aberrationnek, de ez végül elmaradt. A Studio Wildcard viszont ígéri, decemberben tényleg megkapjuk a csomagot.

Októberben jön az ARK legújabb kiegészítője

Két év Early Access-státusz után ezen a héten debütált az ARK: Survival Evolved teljes változata PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A Studio Wildcard már a jövőre gondol, októberben érkezik a vadiúj DLC Aberration címmel.

GC 2017: Launch traileren az ARK: Survival Evolved

A jövő héten végre kilép az Early Access-státuszból a Studio Wildcard dinós túlélőjátéka, az ARK: Survival Evolved. A premier örömére a fejlesztők kiadták az anyag launch trailerét, amely csak a lényegre koncentrál.

ARK: Survival Evolved - kicsit csúszik a premier

Kisebb problémák adódtak az ARK: Survival Evolved augusztus elejére tervezett megjelenésével, így a Studio Wildcard csapata úgy döntött, elhalasztja a premiert. Szerencsére csak három hétről van szó.

Megduplázták az ARK: Survival Evolved árát

Teljes joggal hihettük azt, hogy a végleges változat augusztusi premierjéig csupán 30 eurót kell fizetünk az ARK: Survival Evolved korai hozzáférésű változatáért, de a Studio Wildcard csapata már most 60 euróért kínálja a programot.

E3 2017: Végre elkészül az ARK: Survival Evolved

Az ARK: Survival Evolved már két éve korai hozzáférésű státuszban leledzik, és 9 millió felhasználója van. A végleges változat augusztus elején érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, de lesz gyűjtői kiadás is.

ARK Park - jövőre kinyit a virtuális Jurassic Park

A Snail Games megerősítette, jövőre mutatkozik be az ARK: Survival Evolved VR-os mellékága, az ARK Park. A Jurassic Parkra hajazó koncepció PlayStation VR-ra, Oculus Riftre és HTC Vive-ra is elérhető lesz.

PS4-re is megjelent az ARK: Survival Evolved

Végre a Sony konzolján is elérhetővé vált a Studio Wildcard dinoszauruszos túlélőjátéka. Habár PS4-en nincs Early Access-program, mégsem a végleges verziót kapjuk meg - a srácok csaltak egy kicsit.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két fajsúlyos megjelenés is jutott a hétre, a szabadidejük miatt aggódóknak azonban jó hír, az idei évben már csak apróságokkal kell számolniuk. Nézzük, mi vár ránk a következő napokban!