Uncharted: The Nathan Drake Collection PS4

PS4-re is átírták az eredeti Uncharted-trilógiát.
Típus: Akció, Gyûjtemény

Demót kap az Uncharted-kollekció

A hónap végén kipróbálható változatot kap az Uncharted: The Nathan Drake Collection. A demóban a második rész, az Uncharted 2: Among Thieves Nepal Warzone című fejezetét játszhatjuk majd végig.

Uncharted: The Nathan Drake Collection TV-reklám

A jövő hónap meglehetősen erős játékfelhozatalát erősíti majd az Uncharted-trilógia mindhárom részét magába foglaló Uncharted: The Nathan Drake Collection, ami most kapott egy hangulatos, pörgős tévéreklámot.

Konzolcsomag az Uncharted-kollekcióval

A Sony új PS4-es konzolcsomagot jelentett be, amely az Uncharted: The Nathan Drake Collectiont tartalmazza. Az 500 gigás masinát tartalmazó bundle-t októbertől keressétek a boltokban.

10 percig mozog az Uncharted-kollekció

Ha az előző generáció alatt lecsúsztál a PlayStation 3-kínálat egyik legjobb sorozatáról, az Unchartedról, akkor itt a remek alkalom, hogy pótold Nathan Drake kincskeresős kalandjait. Ha mi nem, az új bemutató meg fog győzni!

Uncharted: The Nathan Drake Collection trailer

Friss előzetest kapott az eddig megjelent Uncharted-játékokat magába foglaló Uncharted: The Nathan Drake Collection. Az új trailer a három rész különálló történeteire koncentrál.

Csak 2017-ben kerül mozikba az Uncharted-mozifilm

A Varietyn olvasható riport szerint a Sony több jövőbeli megjelenését is tervezett megjelenési dátummal címkézte fel. A listán megtalálható az eredetileg jövő nyárra időzített Uncharted-mozifilm is, ami sajnos csúszni fog.

Gyűjtői kiadást kap az Uncharted-kollekció

Az Uncharted: The Nathan Drake Collection sem ússza meg gyűjtői kiadás nélkül, a Sony a minap jelentette be a csomag Special Editionjét. Sok extra mondjuk nincs benne, remélhetőleg ezzel az árcédula is pariban lesz.

Frissítve: Látnivalókon a Nathan Drake Collection

Az E3 előtti bejelentés óta semmit se lehetett hallani az őszre időzített Uncharted: The Nathan Drake Collectionről, ma viszont befutott egy új videóanyag és néhány kép a feljavított második részről.

21 milliónál jár az Uncharted-sorozat

A The Nathan Drake Collection tegnapi bemutatkozása mellett az Uncharted-sorozat kapcsán némileg háttérbe szorult egy másik nagyon fontos részlet is, miszerint a franchise már 21 millió eladott példánynál jár.

Frissítve: Jön a The Nathan Drake Collection?

Minden jel szerint a Sony egy hiba folytán idő előtt leleplezte a régóta pletykált Uncharted-kollekciót. Az amerikai PlayStation Store-ra felkerült banner alapján 99 százalék, hogy PS4-re is megkapjuk az első három részt.