Uncharted: The Nathan Drake Collection PS4

PS4-re is átírták az eredeti Uncharted-trilógiát.
Típus: Akció, Gyûjtemény

Brit toplista: azonnal élre állt a Halo 5: Guardians

Mindössze egyetlen hétig tartott ki az Assassin's Creed: Syndicate lendülete, így a múlt heti első helyezés után ezúttal csak a dobogó második fokára jutotta a játéknak. Az aranyérmet Spartan Locke és csapata csípte meg.

Így áll most a brit és az amerikai toplista

Két toplista is érkezett a héten. Menetrendszerűen futott be a legfrissebb brit toplista, amit megint a FIFA 16 vezet, és az NPD is közzétette az amerikai piac szeptemberi teljesítményéről szóló összesítését.

Brit toplista: még mindig a FIFA 16 vezet

A múlt héten megjelent Uncharted: The Nathan Drake Collection és a hosszas hallgatás után visszatérő Rock Band 4 se tudta megszorongatni az immár harmadik hete vezető FIFA 16-ot.

Mi szükség volt az Uncharted-kollekcióra?

A Naughty Dog felmérése szerint a PlayStation 4-tulajok egy nagyon jelentős része sosem játszott még Uncharteddel, ezért gondolták, hogy jó ötlet lehet elkészíteni a gyűjteményes kiadást.

Uncharted: The Nathan Drake Collection teszt

Évekkel ezelőtt a Naughty Dog egyik kulcsembere adott egy interjút, amiben azt mondta, Nathan Drake már népszerűbb, mint Lara Croft. Mókás egy fickó, gondoltuk akkortájt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lesz az október, erről árulkodik a heti megjelenési listánk is. Tudunk majd zenélni, világ körüli kalandozásra indulunk Nathan Drake-kel, és visszatérnek a transformerek egy sor bunyó erejéig.

Újabb videókon az Uncharted-kollekció

Reméljük, nem unjátok már az egyre gyakrabban jelentkező Uncharted: The Nathan Drake Collection-videókat. Ezúttal a második rész lesz terítéken, a vonatos és a demóban is kipróbálható szekvenciákkal.

Így született az Uncharted-sorozat

A The Verge honlapján bukkant fel egy hosszabb lélegzetű cikk, amiben az Uncharted-sorozat megszületéséről nosztalgiáznak a készítők. Az írás mellé videó is társult, ami rengeteg kezdeti háttéranyagot vonultat fel a játékról.

Uncharted 4 - megvan a multis bétateszt dátuma

A Sony végre elárulta, hogy mikor élesedik a Uncharted 4: A Thief’s End többjátékos bétatesztje. Decemberben az Uncharted: The Nathan Drake Collection tulajdonosai vethetik bele magukat a mókába.

Komoly projekten dolgozik Nathan Drake hangja

Az elmúlt időszak egyik legfoglalkoztatottabb szinkronszínésze, Nolan North az Uncharted 4 után se marad munka nélkül. Egy vele készült interjúban elárulta, legújabb munkája egy hatalmas Warner Bros.-projekt lesz.