Fallout Shelter Mobil

A saját Vautunkat is megépíthetjük ebben a mobilos bázisépítő stratégiában.

Xbox One-ra is beköltözik a Fallout Shelter

Terjeszkedik a Fallout Shelter, a sorozat Vault-építős mellékága a jövő héten Xbox One-on is tiszteletét teszi, a PC-sek pedig egy UWP-s változatot is kapnak belőle, így szinkronizálhatják a játékállásukat a két platformon.

PC-n is elstartolt a Fallout Shelter

Miután mobilokra már több millióan töltötték le a Fallout Sheltert, végre számítógépeken is elérhetővé vált a bunkermenedzselős spin-off. Egy kicsit ugyan trükközni kell a letöltéshez, de ennyi bőven belefér.

Fallout Shelter - a héten jön a PC-s verzió

A Fallout hivatalos Twitter-csatornájára felkerült legfrissebb kép szerint most csütörtökön debütál az idei E3-on megerősített PC-s Fallout Shelter. A bunkermenedzselős móka egy nagyobb sebtapasszal együtt érkezik.

E3 2016: Jön a Fallout 4 VR-változata

Természetesen a Fallout se maradhatott távol az E3-tól. A Bethesda bemutatta a negyedik rész következő letölthető csomagjait, megerősítették, hogy jön a PC-s Fallout Shelter és hogy jövőre HTC Vive-ra költözik a negyedik rész.

Nagyon szeretnénk: jön a Fallout Monopoly

Valószínűleg a negyedik résszel egy időben kerül majd boltokba a legújabb Monopoly-kiadás, amely a Fallout-sorozatot veszi alapul. Sajnos egyelőre csak egy borítótervet mutattak róla.

Fallout Shelter - a számok bővületében

A Bethesda egy pofás infografikára gyűjtötte össze a Fallout Shelter iOS-es változatának első hónapja alatt elért eredményeket. A játékosok eddig 85 millió bunkert készítettek, ahol eddig 82 millió Vault-bébi fogant.

Androidra is megjelent a Fallout Shelter

A hosszúra nyúlt várakozás véget ért: végre az androidos mobilok és táblagépek tulajdonosai is lecsaphatnak a Fallout Shelterre. Az ingyenes mobilos spin-offban egy földalatti túlélőbázist kell menedzselnünk.

Augusztus közepén jön Androidra a Fallout Shelter

A jelenleg is zajló QuakeConon bejelentették, hogy az iOS-en már nagy népszerűségnek örvendő Fallout Shelter a jövő hónapban landol Androidon. A 2D-s bázisépítős játék egy nagyobb frissítést is kapni fog a premierre.

Fallout Shelter - 5 milliót hozott két hét alatt

Habár a legtöbben valószínűleg úgy tekintenek a Fallout Shelterre, mint ötletes promójáték a Fallout 4 előtt, valójában azonban a Bethesda kiváló pénzt keres az egyelőre iOS-exkluzív címmel.

Augusztusban jön az androidos Fallout Shelter?

Nagyon úgy néz ki, hogy az E3-on bemutatott és iOS-en már elérhető mobilos Fallout Shelter a jövő hónapban, vagyis valamikor augusztusban jelenik meg Androidra. Legalábbis Pete Hines Twitter-bejegyzése erre utal.