Fallout Shelter Mobil

A saját Vautunkat is megépíthetjük ebben a mobilos bázisépítő stratégiában.

Fallout-sorozat érkezik a Westworld alkotóitól

Sorozat készül a Fallout-játékok alapján, méghozzá nem is kispályás brigád dolgozza fel a Bethesda játékait: a jogokat az Amazon vásárolta meg, míg a munkálatokért a Westworld alkotói felelnek majd.

Bővített változattal tér vissza a Fallout Shelter

Kedves Overseer, mikor nézett rá utoljára az önre bízott bunkerre? Hamarosan érdemes lehet, ugyanis a Bethesda komplett sztorival, gyűjthető hősökkel és online csatákkal bővíti a menedzsmentjátékot.

Társasjátékos híreket mondunk

Habár csak ritkán foglalkozunk társasjátékokkal, a napokban több videojátékos vonatkozású hír is beesett a témában. Összeszedtük hát őket egy nagy cikkbe, csekkoljátok!

A ZeniMax levédette a Deathloop címet

A Bethesda anyavállalata egy eddig ismeretlen cím védjegyét foglalta le. Egyelőre nem sok információt tudhatunk meg a projektről, de nem kizárt, hogy egy online-funkciókkal ellátott mobiljátékról lesz szó.

E3 2018: A Bethesda-bejelentések egy helyen

A Bethesda megint a - számunkra - leglehetetlenebb időpontban konferenciázott, és magyar idő szerint hajnalban kezdte el csepegtetni a bejelentéseit. A reggeli zűrzavar feloldására készítettünk egy gyors összefoglalót az újdonságokról.

E3 2018: Fallout Shelter - már Switchen és PS4-en is

A Bethesda bejelentette, hogy a Fallout mobilos mellékága Nintendo Switchre és PlayStation 4-re is megjelenik. Nem is kell rá sokat várnunk: mától már elérhető az új platformokon teljesen ingyenesen.

Fallout Shelter - megvan a 100 millió játékos

A Bethesda bármihez nyúl, arannyá változik. talán még ők sem gondolták, hogy a mobilra fejlesztett Fallout Shelter ekkora siker lesz egyszer, mostanra azonban már 100 millió rajongót tudhat maga mögött a játék.

Hét játékon dolgozik a Bethesda Game Studios

A The Elder Scrolls- és a Fallout-sorozat készítője jelenleg hét projekten dolgozik. Kettőt már ismerünk közülük: az egyik a Fallout 4 VR-változata, a másik a Skyrim Switch-portja lesz, de öt másik cím is készül, köztük a következő nagy dobás.

Fallout Shelter - nem biztos, hogy jön PS4-re

Nemrég megérkezett Xbox One-ra a Fallout Shelter, így sokan jogosan tették fel a kérdést, hogy mi a helyzet a PS4-es változattal. Pete Hines, a Bethesda marketingese Twitteren válaszolt a rajongóknak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha Souls-játékra nem is számíthatunk a közeljövőben, lesz mivel feledtetni a hiányát. A hét fő attrakciója a Nioh, ezenkívül megkésett portok és más indie fejlesztések közül csemegézhetünk.