Shenmue III PC, PS4

A várva-várt harmadik részre a közösség dobta össze a pénzt.

Egy évad után kaszát kapott a Shenmue-anime

Ahogy korábban évtizedekig a Shenmue-játékok, úgy a televíziós adaptáció is valódi lezárás nélkül marad. A Warner egyetlen évad után elkaszálta a Shenmue: The Animation sorozatát.

Yu Suzuki: a Shenmue-sorozatnak nyitnia kell a szélesebb közönség felé

A Shenmue mindig is egy szűkebb rétegnek szóló kultsorozat volt, ezzel pedig tisztában van Yu Suzuki, a játékok atyja is. Habár jelenleg nincsenek tervek a negyedik rész kapcsán, Suzuki szerint a széria nem folytathatja ezen az úton.

Friss előzetesen a Shenmue-anime

Hamarosan megérkezik az Adult Swim és a Crunchy Roll animációs Shenmue-sorozata. A 13 részes évad most egy angol és egy japán nyelvű előzetessel készíti a rajongókat a premierre.

Elindult az Epic Games Store ajándékzuhataga

Ünnepi hangulatba került az Epic Games Store is, így minden nap újabb ingyenes játék vár ránk. Az első ajándék a fa alatt a Shenmue III lett, de csupán egy napotok van arra, hogy beszerezzétek!

Előzetest kapott a Shenmue-anime

Megérkezett a nemrég bejelentett Shenmue: The Animation első előzetese. Ryo Hazuki bosszúsztorijából a Crunchyroll és az Adult Swim kerekít sorozatot, a látottak alapján pedig a megszokottnál jóval komolyabbra veszik a hangvételt.

Készül a Shenmue-anime

Ryo Hazuki bosszútörténetét simán el tudnánk képzelni egy hagyományos animeként is, a jó hír pedig az, hogy a későbbiekben nem kell pusztán a képzeletünkre hagyatkoznunk. Az Adult Swim már dolgozik az adaptáción.

Shenmue III - kaszinózással zárul a kaland

Jövő héten érkezik a harmadik, és egyben utolsó DLC-je a Shenmue III Season Pass-felhozatalának, melyben egy óceánjáró luxushajó és némi szerencsejáték kapja majd a főszerepet.

Shenmue III - új kalandokkal vár a második DLC

A januári kiegészítő után napokon belül érkezik a folytatás. A Story Quest Pack alcímű kiegészítő olyan történettel várja a játékosokat, amely során újra találkozhatunk egy titokzatos régi ismerőssel.

Jövő héten jön a Shenmue III első DLC-je

Jövő héten kedden jelenik meg a Shenmue III első letölthető bővítménye, a Battle Rally, amely egy kihívás körül zajlik majd, és amely által most először nem csak Ryo bőrébe lehet majd belebújni.

Brit toplista: labdába sem tudott rúgni a Shenmue III

Visszaszerezte az első helyet a Call of Duty a brit játékeladási toplistán, miközben mögötte sorban állnak a Switch-címek. Az új megjelenések nem teljesítettek jól, igaz, erre elég jó magyarázatunk van.