Shenmue III PC, PS4

A várva-várt harmadik részre a közösség dobta össze a pénzt.
Típus: Akció, Kaland, nyitott világú

Hétmillió dollárnál jár a Shenmue III gyűjtése

Nemrég frissült a Shenmue III Kickstarter-oldala, ahol a Ys Net hivatalosan is megerősítette, hogy újabb mérföldkőhöz érkezett a harmadik rész gyűjtése. A rajongók 7 millió dollárt dobtak eddig össze.

Shenmue 3 - a hatalmas méret már garantált

Megérkezett a Shenmue 3 hivatalos gépigénye; ugyan a legtöbb komponenssel kapcsolatban baráti elvárásokkal találkozhatunk, ám a játék futtatásához 100 GB szabad helyre lesz szükségünk.

Jövő évre csúszik a Shenmue III

Többszöri késleltetés után sajnos újból elhalasztották a Shenmue III megjelenését. A kiadó, illetve a fejlesztők egyaránt a korábbi részek méltó folytatását tűzték ki célként, melyhez azonban több időre van szükségük.

Shenmue III - megágyaz a negyedik résznek?

Yu Suzuki, a Shenmue-sorozat rendezője a Gamersflag nevű magazinnak adott interjúban megerősítette, a harmadik rész vége nyitva hagyja a történetet, így nem kizárt, hogy lesz majd negyedik felvonás is.

Friss látnivalókon a Shenmue III

A hétvégén megtartott Magic Monaco rendezvényen tették közzé a Shenmue III legújabb screenshotjait, emellett a gamescomos előzetes bővített változatát is levetítették a közönségnek.

Friss képeken a Shenmue III

Továbbra is nagyon keveset tudni a Shenmue III-ról, de a hosszas hallgatást ezúttal legalább három olyan képpel törték meg az alkotók, amiből azért körvonalazódik, haladnak a munkálatok.

Idén végre megjelenik a Shenmue III?

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a három évvel ezelőtt bejelentett Shenmue III idén végre tényleg megjelenik. A játékon dolgozó egyik fejlesztő Twitter-bejegyzése legalábbis erre enged következtetni.

Bayonetta, Vanquish, Shenmue - év végén felújítva?

A cseh Alza webáruház illetékesei kicsit túlbuzgóak voltak ma délelőtt, az áruház oldalán ugyanis olyan idei esztendőre ígért felújított ínyencségek adatlapjai bukkantak fel, majd tűntek el, mint a Bayonetta, a Vanquish vagy Shenmue 1-2.

GC 2017: Befutott a Shenmue III első teasere

Nem sokkal azután, hogy lehullott a lepel a Shenmue III kiadójáról, befutott a játék első teaser videója. A felvétel jeleneteit a programból vágták ki, igaz, az jól látszik, hogy van még mit csiszolni a várva-várt folytatáson.

GC 2017: Kiadóra lelt a Shenmue III

Gyorshírekkel szolgálhatunk a Shenmue III kapcsán: a fejlesztők bejelentették, hogy sikerült kiadót találniuk a régóta várt folytatáshoz, emellett a gamescomos részvételükről is szót ejtettek. Maga Yu Suzuki is kint lesz Kölnben.