Shenmue III PC, PS4

A várva-várt harmadik részre a közösség dobta össze a pénzt.
Típus: Akció, Kaland, nyitott világú

Shenmue 3 - a szentjánosbogarak tava

Noha a Shenmue 3 fejlesztése még kezdeti fázisban van, ettől eltekintve egy vadonatúj trailer érkezett a nyitott világú címről. A Kickstarter-kampánynak két nap múlva vége, nagyon úgy tűnik, hogy az 5 millió dollár is összejön.

Shenmue 3 - konzolra is jön dobozos verzió

A fejlesztők a hétvégén megerősítették, hogy PlayStation 4-en is napvilágot lát dobozos formában a Shenmue 3, nem csupán szimpla letölthető játék lesz. Emellett befutott a sorozat történetét bemutató dokumentumfilm előzetese.

Jó sokáig kell várnunk a Shenmue 3 demójára

A Shenmue 3 próbaverzióját kizárólag azok a rajongók kapják meg, akik a Kickstarteren minimum 100 dollárral támogatták Yu Suzuki játékát. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy az exkluzív demó csak 2017-ben érkezik.

E3 2015: A Sony is pénzeli a Shenmue III-at

Habár a Shenmue III finanszírozására hivatalosan egy Kickstarter-kampányon keresztül gyűjtenek, nem véletlen, hogy Yu Suzuki a Sony konferenciáján jelentette be a játékot. A cég is támogatja a projektet.

E3 2015: Összegyűlt a pénz a Shenmue 3-ra

Ahogy arra számítottunk, nem kellett sokat várni, és már össze is gyűlt a kért a összeg a régóta várt Shenmue 3-ra. A fejlesztők egy rajongói kérdésre válaszolva azt is megerősítették, hogy akár további platformokra is jöhet a játék.

E3 2015: Kickstarterre tört a Shenmue 3

Habár a Shenmue 3 ott volt a Sony színpadán ma hajnalban, mégsem ő adja a pénzt Yu Suzuki új játékára. Az alkotás közösségi finanszírozásból készül, 2 millió dollárt kérnek érte, a Kickstarter-kampány már el is indult.

E3 2015: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Lefekvés előtt egy kiadós PlayStation-konferenciával, illetve annak liveblogolásával búcsúzunk tőletek, méghozzá a szokásos menetrend szerint. Itt kommentálunk és fordítunk, a streamet pedig a másik hírünkben találjátok.

E3 2015: Mozgolódás Shenmue-fronton

Gyakorlatilag nem telik el úgy E3, hogy ne kerülne szóba Yu Suzuki legendás Dreamcast-kalandjának, a Shenmue-nek a visszatérése. Ezúttal azonban maga a játék atyja tweetelt egy sejtelmes, de érdekes fotót.

Kickstarteren tör babérokra a Shenmue 3?

Shenmue-sorozat atyja, Yu Suzuki a jelek szerint a rajongók pénzéből finanszírozná a várva-várt harmadik rész munkálatait. Legalábbis egy francia újságíró szerint erre is sor kerülhet a közeljövőben.

Felújítva térnek vissza a Shenmue-játékok?

A pletykák szerint a Sega jó ideje befejezte a Shenmue-játékok felturbózását, jelenleg a sorozat jövőjén agyal, ezért vár még a kiadásukkal. Hivatalos megerősítést nem kaptunk, viszont a kiadó azt elárulta, hogy rendkívül mozgatja a fantáziáját a Dreamcast-éra klasszikusainak felújítása.