Shenmue III PC, PS4

A várva-várt harmadik részre a közösség dobta össze a pénzt.
Típus: Akció, Kaland, nyitott világú

Shenmue III - a Gamescomon jönnek a friss infók

Yu Suzuki és csapata egy friss bejegyzésben erősítette meg, hogy biztosan kilátogatnak az idei kölni Gamescomra, ahol a közösségi finanszírozással is megtámogatott Shenmue III új látnivalói mellett friss információkat is kapunk.

A jövő év második felére csúszik a Shenmue III

Nem sokkal azután, hogy kiderült, a Shenmue III kihagyja az idei E3-at, a fejlesztők egy kiadós csúszást is bejelentettek. Az eredeti tervek szerint még az év vége előtt boltokba került volna a régóta várt folytatás, ez azonban nem fog összejönni.

E3 2017: A Shenmue III is kihagyja az E3-at

Az új Beyond Good & Evil mellett a Shenmue III is kihagyja az E3-at, ezt a fejlesztők a legutóbbi videónaplójuk közzétételekor erősítették meg. Azt továbbra sem tudni, hogy pontosan mikor jelenik meg a játék.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2017-ben

A szokásosnál lassabban indult be az év, hamarosan azonban kezdetét veszi a kiadók és fejlesztők szőnyegbombázása. Összeszedtünk húsz játékot, amivel játszanod kell 2017-ben!

Előrendelhető a PC-s Shenmue III

Régóta tudjuk, hogy PC-re is elkészül a Shenmue III, a játék ezen verziója azonban csak most vált előrendelhetővé. A bejelentés mellé pár új screenshot is érkezett a címből.

Shenmue III - először lesünk be a kulisszák mögé

Nagy a csend a Shenmue III körül, így minden olyan látnivalónak örülünk, ami a játékkal kapcsolatos. A csapat most egy olyan videósorozatot indított útjára, amiben a kulisszák mögé leshetünk be.

Már most biztatóan fest a Shenmue III

Habár a Shenmue várva-várt folytatása csak jövő decemberre fog elkészülni, a fejlesztők által kiadott látnivalók alapján mi bizakodóak vagyunk. A képek és a videó minősége nem 100 százalékos (sőt!), de érdemes megnézni őket.

Új képeken a Shenmue III

Messze még a Shenmue III megjelenése, ezért egyelőre csak néha bukkan fel egy-egy korai screenshot a játékból. Ez történt most is: kettő darab kép került elő a címből, melyre azért érdemes ránézni, ha már ilyen régóta várunk rá.

Újra lehet támogatni a Shenmue III-at

Habár a Shenmue III Kickstarter-kampánya már véget ért, PayPalen keresztül még lehet támogatni a projektet az év végéig. Itt a lehetőség arra, hogy a többi stretch goalt is elérje a fejlesztés!

A Shenmue III az új Kickstarter-rekorder

Véget ért a Shenmue III Kickstarter-kampánya. Az már régóta nem kérdés, hogy érdekli-e a rajongókat a folytatás, már csak annak kellett kiderülnie, hogy mennyi pénzt hajlandók összedobni rá.