Shenmue III PC, PS4

A várva-várt harmadik részre a közösség dobta össze a pénzt.
Típus: Akció, Kaland, nyitott világú

Shenmue III - a fejlesztők is reagáltak az Epic-ügyre

Múlt héten nagy port kavart a Shenmue III támogatói körében, hogy a várva-várt folytatás PC-s változata nem a Steamen, hanem az Epic Games Store-on keresztül lesz elérhető. Befutott a fejlesztők reakciója is.

E3 2019: Végre játékmeneti videón a Shenmue III

Az IGN Japan jóvoltából egy 13 perces gameplay felvételt kaptunk a több mint négy éve lázasan várt alkotásról. Mondjuk aki tömény akcióra vágyott, az egy jókorát fog csalódni, a főszerepet ugyanis ezúttal ellopták a teknőcök.

E3 2019: Shenmue III - csalódottak a támogatók

Ennek legfőbb oka pedig nem más, mint a váratlanul felbukkanó Epic Games Store-exkluzivitás. Az eredetileg steames kulcsért fizető Kickstarter-támogatóktól ráadásul a visszatérítési lehetőséget is megtagadták.

E3 2019: Gameplay trailert kapott a Shenmue III

Némi csúszás után novemberben végre trilógiává bővül a Sega klasszikus sorozata. A E3-as PC Gaming Show keretei közt láthattunk pár ropogósan friss jelenetet a Shenmue III-ból.

Novemberig csúszik a Shenmue III

Eddig úgy hittük, hogy már augusztusban folytathatjuk Ryo Hazuki bosszútörténetét, de a Ys Net és a Deep Silver bejelentette, hogy novemberre csúsztatják a Shenmue III megjelenését.

Itt a Shenmue III első gameplay trailere

Ha minden jól megy, hónapokon belül lecsaphatunk a Shenmue-sorozat harmadik felvonására. Tegnap tartották Monacóban a Magic 2019 nevű rendezvényt, ahol levetítették a Shenmue III várva-várt első kedvcsinálóját is.

Újabb képeken a Shenmue III

Az utóbbi időben némileg elcsöndesedett a Shenmue III körüli felhajtás, szóval külön öröm, hogy a napokban kaptunk néhány új screenshotot a játékból, melyek alapján egészen hangulatos látványra számíthatunk.

Részletek a Shenmue III játékidejéről

Hsziamenben került megrendezésre a G-Fusion Tour 2018, ahol a Shenmue III rendezője, Yu Suzuki több érdekességet is elhintett a várva-várt folytatásról. Annyi biztos, hogy sokkal nagyobb lesz elődeinél.

Shenmue III - 7 milliót dobtak össze rá a rajongók

Véget ért a Shenmue III crowdfunding-kampánya, Yu Suzuki és csapata pedig összegezte a bevételeket: több mint 7 millió dollárt adományoztak a rajongók a várva-várt folytatásra.

GC 2018: Egy év múlva jön a Shenmue III

A Gamescomon végre lehullt a lepel a Shenmue III napra pontos megjelenési dátumáról. Egyhamar ne számítsunk a nyitott világú kalandra, lévén pont egy év múlva landol a boltokban. Nem úgy, mint az első két rész remastere.