Paladins PC, PS4, XBOXONE

A több műfajt mixel a Smite fejlesztője.
1692352800

Szinkronszínészek AI hangklónozásával vádolják a Smite fejlesztőit

A Hi-Rez Studios állítólag a szinkronszínészeik belegyezése nélkül "lopja el" azok hangjait, hogy később a mesterséges intelligencia segítségével ingyen reprodukálni tudják azokat.
1634237220

Megérkeztek az Epic Games Store heti ajándékai

Ha csütörtök, akkor irány az Epic Games Store, megérkeztek ugyanis a digitális üzlet legújabb ajándékai. Ezúttal a Stubbs the Zombie-nak és egy Paladins-kiegészítőcsomagnak örülhettek!
1633622400

Jövő héten a Stubbs the Zombie-t kínálja az Epic

Újabb csütörtök, újabb Epic-ajándék. Ezúttal a számítógépépítés rejtelmeiben merülhetünk el a PC Building Simulatorral, míg jövő héten a felújított Stubbs the Zombie lehet a miénk.
1568282400

Paladins - már teljes a crossplay

És nincsen lemaradva nagyon a Hi-Rez többi játéka sem. Néhány éve talán őrült gondolat lehetett, hogy a PC-s, xboxos, PS-es és nindendós játékosok karöltve játsszanak, de úgy tűnik, hogy ez a szép jövő már a lábaink előtt hever.
1549803600

Hi-Rez: Hé Sony, mi lesz a crossplay-jel?

A játékosok mindig örülnek annak, ha platformtól függetlenül együtt játszhatnak a barátaikkal, a Sony azonban híresen makacs ez ügyben. A Smite és a Paladins stúdiója nyilvánosan vonta kérdőre a japán vállalatot.
1542538800

Jön a crossplay a Hi-Rez játékaiba

Univerzális crossplay-támogatást és egyesített fejlődési rendszert kap a Smite, a Paladins és a Realm Royale. A Hi-Rez mesélt a platformok közti megkötésekről, és hozzávetőleges dátumot is kaptunk mindezekhez.
1533722420

Ingyenes címekhez nem kell Switch Online-tagság?

Úgy tűnik, mégsem kell Nintendo Switch Online-előfizetés az olyan népszerű free-to-play címekhez, mint a Fortnite és a Paladins. Egy hónap múlva indul a szolgáltatás, de még senkit nem figyelmeztettek ennek az ellenkezőjéről.
1528735380

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Állítólag vannak olyanok, akiknek még az E3 mellett is jut idejük játékra, ezért nekik a kiadók és fejlesztők külön is kedveskedtek néhány játékmegjelenéssel. Lássuk, mivel tudják elütni az időt a következő napokban!
1528437602

Switchre is befut a Paladins

Igaznak bizonyultak a korábbi feltételezések, tényleg megjelenik Nintendo Switchre a Hi-Rez Studios hero shootere. A hibridkonzol tulajdonosai és az Xbox One-játékosok együtt is játszhatnak majd, továbbá Switchen sem álom a 60 fps.
1526994000

Paladins - overwatchos artworkkel reklámoztak

Kapott már a Paladins hideget-meleget amiatt, hogy némely aspektusában nagyon hasonlít a Blizzard shooterére. Nem javít tehát a helyzeten az, hogy Lex legújabb skinjét az Overwatch egyik klasszikus térképével reklámozták.