Life is Strange: Episode 5 - Polarized PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Utolsó részéhez érkezett a Life is Strange.
1496296828

Íme, a PlayStation Plus júniusi ajándékai

A múlt héten ugyan már kiszivárgott a PlayStation Plus júniusi kínálatának két címe, a teljes listát csak most tette közzé a Sony. A Killing Floor 2 és a Life is Strange mellett az Abyss Odyssey-t és a WRC 5-öt is megkapjuk.
1495818033

Kiszivárgott a PlayStation Plus júniusi kínálata

Úgy tűnik, hogy a PlayStation Plus júniusi kínálatának két játékát idő előtt megszellőztette a Sony török részlege. Az egyik cím egy komoly témákat boncolgató kalandjáték, a másik pedig egy vérbeli zombis shooter.
1469700053

Filmsorozat készül a Life is Strange-ből

Már úton van a Dontnod nagysikerű kalandjátékának élőszereplős sorozatváltozata, amit a Legendary Digital Studios készít a dj2 Entertainmenttel közösen. Az írók és a rendezők még nem ismertek.
1469024134

Holnaptól ingyenes a Life is Strange első epizódja

Ha még nem játszottál a Dontnod Entertainment kalandjátékával, akkor itt az idő, hogy kipróbáld: az ötepizódos játék első része holnaptól ingyen elérhető lesz az összes platformon.
1459270800

Square Enix - jöhetnek az újabb mobilos címek?

Nem csak remekül sikerültek, de anyagilag is jól termeltek a Square Enix legutóbbi mobilos címei, a Hitman Go és a Lara Croft Go, ugyanis a japán kiadó most további öt játéka kapcsán regisztrált be hasonló domaineket.
1453735800

Brit toplista: újra győzött a Call of Duty

A britek láthatóan képtelenek lejönni a Call of Duty: Black Ops harmadik részéről, a Treyarch játéka immár hetedik hete vezeti a szigetország játékeladási toplistáját. Azért akadtak új kihívók is a héten.
1448982052

Life is Strange - ilyen lesz a dobozos Limited Edition

A múlt hónap közepén kaptuk a hírt, hogy a fényes karriert befutott Life is Strange a lezáró epizód után dobozos formában is kapható lesz. A mind az öt részt tartalmazó csomag tartalmát most egy videó segítségével is megmutatjuk.
1447405200

Life is Strange - januárban jön a dobozos változat

Ahogy az várható volt, dobozos formában is megjelenik a Life is Strange első évada, a limitált kiadás a játékepizódok mellett különböző extrákat is tartogat a játékosok számára. Januárban számíthatunk rá.
1447056022

Folytatódik a Life is Strange?

Mostanában jelent meg a Dontnod Entertainment kalandjátékának, a Life is Strange-nek az utolsó epizódja, azonban már a folytatásról pletykálnak. Természetesen hivatalos bejelentés még nem történt.
1446454826

Kiosztották az idei Golden Joystick-díjakat

A hétvégén kiosztották az idei Golden Joystick-díjakat, és bár sokáig úgy tűnt, hogy a Bloodborne, a Life is Strange és a Batman: Arkham Knight tarolhat, végül a The Witcher 3 húzta be a legtöbb győzelmet.