Brit toplista: újra győzött a Call of Duty

  • Írta: fojesz
  • 2016. január 25.
  • Toplista
Link másolása
A britek láthatóan képtelenek lejönni a Call of Duty: Black Ops harmadik részéről, a Treyarch játéka immár hetedik hete vezeti a szigetország játékeladási toplistáját. Azért akadtak új kihívók is a héten.

A toplista első öt szereplője ugyanaz, mint legutóbb, a különbség annyi, hogy most helyet cserélt egymással a FIFA 16 és a Grand Theft Auto V, illetve a Rainbow Six: Siege és a Star Wars: Battlefront.

Végre újoncokkal is bővült a lista. Miután megjelent a dobozos verziója, bekerült a legjobbak közé a Life is Strange - ráadásul a hetedik helyen nyitott -, őt pedig a Resident Evil első és nulladik részének felújított változatait tartalmazó Resident Evil: Origins Collection előzi meg.

  1. Call of Duty: Black Ops III
  2. FIFA 16
  3. Grand Theft Auto V
  4. Rainbow Six: Siege
  5. Star Wars: Battlefront
  6. Resident Evil: Origins Collection
  7. Life is Srange
  8. Just Cause 3
  9. Fallout 4
  10. Dishonored: Definitive Edition
  11. LEGO Jurassic World
  12. Minecraft: Xbox Edition
  13. Minecraft: Story Mode
  14. Disney Infinity 3.0
  15. Destiny: The Taken King
  16. The Evil Within
  17. Terraria
  18. Need for Speed
  19. Minecraft: PlayStation Edition
  20. Forza Motorsport 6
15.
15.
Hulk86
Azért az még mindig komoly , hogy a GTA V dobogós ennyi idővel a megjelenése után!
14.
14.
Codehook1337
#13: Pont ugyanezt akartam irni. Attol meg, hogy megveszek egy shootert jatszok minden massal is... es amugy sincs semmi koze hozza senkinek... plane joga nincs, hogy eliteljen erte.
13.
13.
Caleon
#11: Pistikének sok játéka van.
Pistike utálja a CoD-ot, és szereti a GTA 5-öt, a Fallout 4-et és a Witcher 3-at.
Pistike lenézi és hülyézi azokat, akik megveszik a CoD-ot.
Pistikének eszébe se jutott, hogy aki megvette a CoD-ot, az esetleg megvette a GTA 5-öt, a Fallout 4-et és/vagy a Witcher 3-at is. Pistikének az se jön át, hogy ha valaki szereti a CoD-ot, ahhoz neki semmi köze.
Pistike okos és alázatos.
Legyél olyan, mint Pistike.
12.
12.
frankdelgado
Most komolyan itt hisztiznek a kislányok, hogy másnak nem az tetszik, ami nekik? Rossz érzés lehet, hogy mindenki hülye csak ti vagytok okosak. És a migránsok mivel játszanak? Olyan statiszika nincs? A kis agyatok nem fogja fel, hogy sok embernek nincs ideje Fallouttal szüttyögni bármilyen jó is az a játék. Vannak olyanok, akik szeretnek ugyan játszani, de melo, család után már csak egy kis instant lövöldére, vagy egy fifázásra futja az idejéből/erejéből agyzsibbasztásnak. Persze ott a sok kis kuki aki meg ezen lóg egész nap, mert az anyjáék nem foglalkoznak vele, van aki meg ezt szereti, csak úgy. Azt szajkózzátok, hogy lehúzás. NEM KELL MEGVENNI és így nem tudnak lehúzni. Vagy az okoz frusztráltságot, hogy a ti kedvenctek hátrébb szorult a listában? Elég kevés sikerélményetek lehet. Mint az eddigi COD részeknek, ennek is végigtolom a szinglijét, de nem teljes áron, majd kölcsönbe, használtan. BF multit jobban preferálom, de nem tartom igénytelennek a COD játékosokat.
10.
10.
razipapi
#6: Amúgy én is beismerem ,hogy CoD2 ön nőttem fel és cirka 4000 órát nyomtam bele xfiren stb stb de mióta átváltottam konzolra hihetetlen szórakoztató tud lenni ez az ide oda ugrálok futkározok körbe körbe játék. Bár az igaz ,hogy a célközönség lehetne kicsit idősebb is ...
9.
9.
Codehook1337
Uristen, hogy jonnek a migransok a jatek eladasi listahoz. Uristen xddd Nekem pl mind a 2 megvan a fifa meg a cod is. A fifaba mar beleraktam 5napot es megse unom, hiaba van 20jatekom legalabb xonera meg is jatszok vele hetente 1x -2x. A COD meg pont azert kellet mert cod. En imadom a sorozatot es nem azert mert ujat hoz hanem mert ezen nottem fel kb. Hiaba a romlas hiaba az, hogy "evrol evre ugyanaz" erre csak azt tudom mondani, hogy bar ugyan az lenne es cod4 feeling lenne vagy 2.vh. (cod4be volt kb 3-4 ezer oram cod2 be kb 2ezret). Es attol meg, hogy en jatszok ilyen jatekokkal nem gondolom ugy, hogy uresfeju lennek csak szimplan azzal jatszok ami nekem tetszik nem azzal ami nem ciki...
8.
8.
Caleon
Piszkosul mennek a kompetitív lövöldözős cuccok...
Nálam a nyerő a Tales from the Borderlands, most fedeztem fel, eszméletlen. :-D
6.
6.
Neo1989
Nem értem mi köze a migránosknak a BO 3-hoz, de szerintem mindenki azt vesz a pénzén amit akar. Ha nekik jó a 10 ezredik Fifa illetve Cod akkor azt vegyék ő dolguk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...