Batman: The Telltale Series Mobil, PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Epizodikus Batman-kalandjátékot készített a Telltale.
Típus: Kalandjáték, Képregényes

Utolsó traileren a Batman: The Enemy Within

Jövő héten új évaddal folytatódik a Telltale-féle Batman-sorozat. Ennek apropójából a fejlesztőcsapat időszerűnek látta kiadni a The Enemy Within utolsó, premier előtti kedvcsináló videóját.

Mégiscsak folytatást kap a The Wolf Among Us

Vége a találgatásoknak, a Telltale Games hivatalosan is megerősítette, hogy folytatódik a The Wolf Among Us, készül a The Walking Deadet lezáró évad és a Batman: The Telltale Series is visszatér.

Vajon milyen bejelentéssel rukkol elő a Telltale?

A tegnapi híresztelések alaptalannak bizonyultak, több mint valószínű, hogy nem a The Wolf Among Us második évadáról hullik majd le a lepel a hétvégén. Közben a Batman folytatása is a találgatások tárgyává vált.

Batman: The Telltale Series teszt

Happy end nélkül zárult a Batman: The Telltale Series első évada. A Telltale ezúttal sem tudott egyről a kettőre lépni, kezet csókolhatnak az íróiknak, amiért már-már rutinosan mentették meg a játékot.

Batman: The Telltale Series - traileren a finálé

Ma jelenik meg a Batman: The Telltale Series ötödik, egyben befejező epizódja, melyben végre pont kerül a Sötét Lovag történetének végére. A Children of Arkham tagjai végső csapásra készülnek a Wayne-család ellen.

Batman: The Telltale Series - jövő héten vége

Jövő héten kedden végéhez ér a Batman: The Telltale Series első szezonja. A zárórész a negyedik felvonásban meghozott döntéseink alapján érdekes helyszínen veszi majd fel a vonalat.

A Steamen is ingyenes a Batman első epizódja

A múlt héten csak a Windows 10-tulajok örülhettek a Batman: The Telltale Series ingyenes első epizódjának, most azonban a Steam-felhasználók is játszhatnak vele. Az ajánlat csak limitált ideig szól - ne habozz és add a könyvtáradhoz!

Batman: The Telltale Series - ingyenes az Episode 1

A hálaadás hétvégéjén ingyenesen tölthető a Batman: The Telltale Series első epizódja a Windows Store-ban. Sajnos más platformokon és a Steamen nem, így mindenképp Windows 10-re lesz szükséged Gotham City megtisztításához.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Lehet kicsit lazítani, ez a hét jóval kevesebb fajsúlyos megjelenést ígér a korábbiakhoz képest. Azért a Darksiders felmelegített változatára érdemes lehet egy pillantást vetni, és az új Pokémon is kötelező darab a 3DS-tulajok számára.

Így folytatódik a Batman: The Telltale Series

A Telltale elárulta, hogy november 22-én érkezik a Batman: The Telltale Series negyedik epizódja, amely már komoly vízválasztó lesz, és különböző helyszíneken játszódhat a korábbi választásainktól függően. Itt az előzetese is!