Batman: The Telltale Series Mobil, PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Epizodikus Batman-kalandjátékot készített a Telltale.
1477330200

Batman: The Telltale Series - új trailer jött

Holnap érkezik a Batman: The Telltale Series harmadik epizódja, így a csapat a menetrendnek megfelelően fellőtte az új rész legújabb kedvcsinálóját. Ebben az epizódban Batman régi és új ellenfelekkel is szembe fog nézni.
1476289800

Batman: The Telltale Series - datálva az új epizód

A Telltale Games megerősítette, hogy két hét múlva, október utolsó hetében érkezik a Batman: The Tellale Series harmadik felvonása. Az új részben Selina Kyle és Harvey Dent kapcsán is újabb érdekességekre derül majd fény.
1474281960

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékőrület, igaz, ezúttal mérsékeltebb tempóban iparkodtak a kiadók és a fejlesztőcégek. Kiegészül a Destiny, folytatódik a Batman, és a kosárlabda-rajongók is melegíthetik a kontrollereiket.
1474277400

Brit toplista: a BioShock-kollekcióé az arany

Meglehetősen sűrű volt az elmúlt hét játékmegjelenések szempontjából, több olyan cím is a boltok polcaira került, amely esélyes lehetett volna az aranyéremre. Végül a BioShock: The Collection lett a befutó.
1474023612

Batman: The Telltale Series - itt a folytatás trailere

A jövő héten folytatódik a Batman: The Telltale Series. A második epizódban többet megtudhatunk a Wayne-család múltjáról, ráadásul azt pletykálják, hogy a família kapcsolatban állt a Children of Arkham nevű bűnbandával.
1473836400

Batman: The Telltale Series - képeken az új epizód

Európában pénteken debütál a Batman: The Telltale Series dobozos változata, ráadásul hamarosan a második rész is élesedik, így a kiadó időszerűnek látta, hogy megmutassa annak első képeit.
1472832000

Batman: The Telltale Series - nyakunkon a folytatás

A Telltale elvileg még idén befejezné a Batman-sorozatát, és láthatóan nem is tétlenkedik: bejelentette, hogy még ebben a hónapban folytatódik a széria, az első ízelítőt a hétvégén kapjuk meg belőle.
1471195260

Batman: The Telltale Series bemutató

Habár a Telltale most sem mert hozzányúlni az alapokhoz, el kell ismerni, rég tömött már annyi újítást egy játékába, mint most. Végigjátszottuk a Batman-sorozat első felvonását.
1470286200

Frissítve: Panaszkodnak a Batman PC-s verziójára

Nincs szerencséjük a PC-seknek a Batman-játékokkal, az Arkham Knight után a Batman: The Telltale Series sem rajtolt tükörsimán a platformon. Brutális fps-ingadozásra és a felbontással kapcsolatos problémákra panaszkodnak többen is.
1470066180

Tizenkét játékost támogat az új Batman multija

Hogy mennyire nyeri el a rajongók tetszését, az még kérdéses, mindenesetre a soron következő Telltale-játék egy érdekes újítást is hoz magával: lényegében multiplayerrel toldja meg a megszokott interaktív filmes kalandot.