Batman: The Telltale Series Mobil, PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Epizodikus Batman-kalandjátékot készített a Telltale.
Típus: Kalandjáték, Képregényes

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten sűrűnek tűnik az augusztus, erre már a hónap első hetén is kapunk bizonyítékot. Ha a játékfelhozatal mégsem feküdne ezúttal, akkor sincs baj, mert a moziba is érdemes lehet egy kitérőt tenni.

Multiplayer módot kap a Telltale-féle Batman

A Telltale Games az idei Comic-Conon mutatta be a Batman: The Telltale Series egyik újdonságát, egy olyan multiplayer módot, ami lehetővé teszi, hogy másokkal együtt hozzuk majd meg a játékbeli döntéseket.

Két hét múlva jön a Batman: The Telltale Series

Ahogy azt a Telltale Games megígérte, megérkezett a Batman-játékuk első előzetese, emellett végre az első epizód pontos megjelenési dátumáról is lerántották a leplet.

Jövő hónapban jön a Batman: The Telltale Series

A Warner Bros. és a Telltale megerősítette, hogy augusztusban mutatkozik be a Batman: The Telltale Series első epizódja, amit szeptember közepén egy dobozos premier követ majd.

Jövő héten trailert kap a Telltale-féle Batman

A Telltale Games kommunikációs vezetője, Job Stauffer a Twitteren jelentette be, hogy az E3-on is csak állóképek formájában mutogatott Batman-játékuk a San Diego-i Comic-Con rendezvényen kapja meg első előzetesét.

Batman - már idén teljes lesz az első szezon

A Telltale Games kommunikációért felelős munkatársa, Job Stauffer egy interjúban megerősítette, hogy a nyáron rajtoló Batman: The Telltale Series összes része megjelenik az év végéig.

E3 2016: Itt vannak az új Batman-játék első képei

Befutottak az első screenshotok a Telltale Games Batman-játékából, amit a készítők egy "élő-lélegző képregényhez" hasonlítottak. Fény derült emellett a szinkrongárda névsorára is.

E3 2016: Ott lesz a Telltale-féle Batman is

A Telltale kommunikációért felelős kreatívja, Job Stauffer a Twitteren erősítette meg, hogy a Batman: A Telltale Game Series most nyáron, a The Walking Dead harmadik évadja pedig ősszel veszi kezdetét. Mindkét játék ott lesz az E3-on.

Vadonatúj technológiával jön a Telltale-féle Batman

A Telltale gyakorlatilag évek óta ugyanazzal az elavult motorral adja el újra és újra játékait, amelyek ennek megfelelően ugyanazt a koncepciót követik. A tavaly bejelentett új Batman-játék viszont végre továbblép, köszönhetően az új motornak.

Nyáron indul a Telltale-féle Batman-sorozat

Megérkeztek az első részletek a Telltale-féle Batman-kalandjátékról. A fejlesztés gyorsan halad, így az első epizód már a nyár folyamán meg fog jelenni. Batman döntéseinek súlya lesz, igazi karakterdráma várható.