Shadwen PC, PS4

A Trine készítőinek lopakodós játéka.
1464168480

Shadwen teszt

Küldetésünk, a király meggyilkolása még nehezebbé vált - épp a legrosszabbkor marad nyakunkon egy gyermek. Lopakodás, időmanipuláció és bébiszitterkedés minden mennyiségben.
1463578560

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A hosszú hétvége bezavart picit, azonban a világért sem hagynánk benneteket megjelenési lista nélkül! A hét főszereplője a Homefront: The Revolution, Philadelphia már várja, hogy felszabadítsd az észak-koreai elnyomás alól.
1463551203

Launch trailerek a reggeli mellé

A héten több sikervárományos cím is a boltokba kerül, köztük a Shadwen, a Valkyria Chronicles Remastered és a Shadow of the Beast is. Összeszedtük nektek az említett három játék launch trailerét.
1462518000

Másfél hét múlva jön a Shadwen

Azt már korábban is tudtuk, hogy a Frozenbyte lopakodós akciójátéka, a Shadwen ebben a hónapban jelenik meg, az viszont csak most derült ki, hogy pontosan mikor. Nem kell sokat várni rá, alig másfél hét, és itt a premier!
1460649612

Májusban érkezik a Shadwen

A finn Frozenbyte legújabb játékára már a jövő hónapban lecsaphatunk, a hír egyenesen a fejlesztőktől érkezett egy rakás friss látnivalóval együtt. A Shadwen egy sallangok nélküli lopakodós cím lesz - nem is akármilyen!
1456401658

Formabontó demót kapott a Shadwen

Mint ismert, a Frozenbyte jelenleg egy vérbeli lopakodós játékon dolgozik. Most megérkezett a demó, amit azért is érdemes kipróbálni, mert a közösség által elért pontszám alapján a fejlesztők csökkentik a Shadwen árát.
1449385233

Lopakodós játékot készít a Trine fejlesztője

A Frozenbyte leleplezte legújabb projektjét, a Shadwent, amely egy "igazi lopakodós játék" lesz női főhőssel. Változatos pályákon, fantasy környezetben sunnyoghatunk, általában az éj leple alatt.