Project Offset

Törölték a Project Offsetet

Bár látványos fantasy akciójátéknak készült. az elhúzódó fejlesztési időnek meg is lett a böjtje: a Project Offset már nem élheti meg a boltokba kerülést.

Több száz új kép landolt a galériában

Új Alan Wake, Clash of the Titans, Fallout: New Vegas, Kane & Lynch 2, Lost Planet 2, Metal Gear Solid, Rage és Super Mario Galaxy 2 képek érkeztek a galériába.

Újabb rövid videó érkezett a Project Offsetről

Fejlesztői ritkán mutatnak valamit a Project Offsetből, ha viszont kiadnak egy új videót, az garantáltan elképedést vált ki a nézőközönségből - valószínűleg így lesz most is.

GDC 2009: Trailer kavalkád - hatodszorra

Sok szépet láttunk a GDC-n, következzen most az utolsó adag trailer. East India Company, Nintendo Wii: SD Card Guide, Project Offset és Wanted.

GDC 2009: A hatodik, utolsó galériafrissítés

Utolsó GDC-s galériafrissítésünkben van Battlefield 1943, Harry Potter, Legio, Project Offset, Section 8, Virtua Tennis, meg minden, mi szem-szájnak ingere!

GDC 2008: Felvásárolták a Project Offset alkotóit

Ezúttal a hírben nem is az az érdekes, hogy kit vásároltak fel, hanem hogy ki, s vajh miért tette ezt? Az Intel felvásárolta a Project Offset fejlesztőit.

Szerda esti galériafrissítés 500 új screenshottal

Ötszáz új képpel jelentkezünk mai összeállításunkban - megérkeztek a Dirty Dancing és a Links Crossbow Training első képei, de sok más finomság is vár az érdeklődőkre.

Éledezik a Project Offset: "A storm is coming..."

Régóta nem lehet hallani semmit a Project Offset-ről, most azonban elindult egy új teaser oldal, amely minden ezredik látogató után mutat egy új screenshotot.

Csütörtök esti galériafrissítés Barátok Közt helyett

Bizony, mióta kedvenc sorozatunk szünetel, unalmunkban galériát frissítünk Nektek. Olyan címek vannak itt ma este, mint a Battlefield 2142 vagy a Bad Day L.A.

A legújabb Project Offset videó! - Videók lokálban

Az utóbbi trailer-áradat kellős közepette összeszedtük a legfrissebb látnivalókat, s felnyomtuk őket szerverünkre - tessék-lássék!