Blackroom MAC, PC

John Romero és Adrian Carmack újra összeállt, legújabb közös projektjük a Blackroom.
1461999600

Felfüggesztették a Blackroom támogatását

Alig pár nappal ezelőtt mutatkozott be John Romero új játéka, a Blackroom, melyre a Kickstarteren gyűjtöttek pénzt a fejlesztők. A múlt idő nem véletlen, ugyanis most határozatlan időre felfüggesztették a kampányt.
1461652200

Blackroom - íme, John Romero új játéka

Az ígéreteknek megfelelően tegnap bemutatkozott John Romero új játéka, amely a Blackroom címet viseli. Az FPS játékmenete az id Software klasszikusait idézi majd, a történet viszont sokkal fontosabb szerephez jut.
1461225635

Hétfőn mutatkozik be John Romero új játéka

Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, tényleg FPS-en dolgozik a Doom és a Quake atyja. A projektbe beszállt az id Software társalapítója, Adrian Carmack is. A lepellerántásra jövő hét hétfőn kerül sor.
1461079800

Új shooteren dolgozik John Romero?

Minden jel szerint John Romero, a Doom és a Quake társfejlesztője is felszáll a VR-vonatra. Egy Twitter-bejegyzés szerint ugyanis új PC-s játékon dolgozik, ami ráadásul egy shooter lesz, és jó eséllyel VR-támogatást is kap.
1453978800

John Romero még mindig egy új FPS-en dolgozik

Nemrég újra reflektorfénybe került a híres fejlesztő, John Romero, aminek apropóján a Develop interjút készített az úriemberrel, és partnerével, Brenda Romeróval. Állítólag az új játéka teljesen egyedi és újszerű lesz.