John Romero még mindig egy új FPS-en dolgozik

Link másolása
Nemrég újra reflektorfénybe került a híres fejlesztő, John Romero, aminek apropóján a Develop interjút készített az úriemberrel, és partnerével, Brenda Romeróval. Állítólag az új játéka teljesen egyedi és újszerű lesz.

Pár héttel ezelőtt John Romero újra bekerült a hírekbe azzal, hogy 20 év után pályát készített a Doom első részéhez. A Develop ennek apropóján készített egy interjút a fejlesztővel és feleségével, Brenda Romeróval.

Évek óta beszélnek már róla, hogy egy új FPS-en dolgozik a műfaj egyik kitalálója, sőt olykor konkrétumok is elhangzottak: 2012-ben például azt mondta, hogy egy MMO-szerű címről van szó. Most azt nyilatkozta, hogy nem nagyon akar a projektről beszélni, mert egy egyedi és jó ötletük van - ő még sosem látott ehhez hasonló játékot. Hozzátette, hogy nagyon izgalmasnak tartja a fejlesztést, és azt, hogy ahelyett, hogy egymás után adnák ki a játékokat, inkább egyszer állnak elő egy ilyen egyedi ötlettel.

Felesége, Brenda is támogatja férjét, és szerinte is nagyon jó az ötlet, de egyelőre csak 10 ember tud róla körülbelül. Elárulták, hogy a játék ötlete egy másik shooter terveiből állt össze (talán ez lenne a fentebb említett MMO-s FPS? - a szerk.), de egyelőre azt félrerakták.

A bejelentés nagy eséllyel váratlan lesz, mivel Romerónak nagyon tetszett, hogy elvárások nélkül dolgozhatott az új Doom-pályán, és meglephette a rajongókat.

7.
7.
markoci555
Csak nehogy pofára esés legyen, hogy most itt felspanol hogy egyedi lesz, és nem a tömegsz*r, azt kapunk valami tömegsz*rt, hogy egyszerűen fogalmazzam meg :D
2.
2.
TeddySnow
Van aki elhisz bármit is ennek a csókának?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...