Nintendo Switch SW

Hibrid konzol a Nintendotól.
Típus:

Amerikai toplista: mindent letarolt a Madden NFL

Szinte már hagyomány, hogy a Madden NFL-sorozat aktuális epizódja letarolja az amerikai toplistát a megjelenésekor. Nem volt ez másképp idén sem, lássuk, hogyan sikerült a helyi piac augusztusa!

Nintendo Switch - helló, bluetoothos fejhallgatók!

A játékosok nagyjából a Switch bemutatkozása óta könyörögtek a Nintendónak, hogy tegye lehetővé a bluetoothos fejhallgatók használatát a konzolon, azonban erre egészen eddig várniuk kellett, ha nem akartak külső kiegészítőt használni.

Hivatalos: csökkentik az eredeti Switch-modell árát

Beigazolódtak a múltheti pletykák, és Európában már csökkentette a Switch alapmodelljének árát a Nintendo. Az új árcédula jobban igazodik az október elején érkező OLED-változathoz.

Nintendo Switch - jövő héten csökken az ára?

A Nintend'Alerts értesülései szerint jövő héten nagyot esik a jelenlegi Nintendo Switch ára, a kiotóiak ugyanis készülnek az OLED-változat megjelenésére, és szeretnék kisöpörni a jelenlegi készleteket.

Akár 2023-ig is eltarthat a konzolhiány

Takeshi Kamebuchi, a Toshiba félvezetőkért felelős igazgatója a Bloombergnek adott interjúban elárulta, hogy a chipellátás legalább 2022 szeptemberéig biztosan nagyon szűkös lesz, és sok partner 2023-ig biztosan nem kapja meg a készleteit.

Game Boy-játékokkal bővülhet a Switch Online

Több forrás is megerősíti, hogy hamarosan a Game Boy és a Game Boy Color játékaival bővülhet ki a Nintendo Switch Online-előfizetés mellé járó retró címek kínálata. Az Eurogamer úgy tudja, további platformok is terítéken vannak már.

Holnap délután Nintendo Indie World Showcase

Nem sok időt hagy a Nintendo arra, hogy felkészüljünk a műsoraikra. Holnap délután újabb Nintendo Indie World Showcase-adás várható, amely a szokásokhoz híven a Switchre tartó független fejlesztéseket helyezi a reflektorfénybe.

Több mint 89 millió Switch talált már gazdára

A kiotói cég közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, amiből kiderült, hogy nem fogyott olyan jól a Nintendo Switch, mint egy évvel korábban, amikor a pandémia miatt extrém nagy volt a kereslet a hibrid konzolra.

Amerikai toplista: tarolt a Ratchet & Clank

Izgalmasan alakult az amerikai játékpiac júniusa, az NPD Group jelentése szerint a játékok között az új Ratchet & Clank tarolt, miközben a hardveres szegmens valósággal megtáltosodott.

Bemutatkozott a Nintendo Switch OLED

Idén ősszel új Switch-modellt dob piacra a Nintendo. A hibridkonzol legújabb kiadása 7 inches OLED-kijelzővel, 64 GB belső memóriával és vezetékes hálózati csatlakozóval csábítja a játékosokat.