Steep PC, PS4, XBOXONE

Nyitott világú sportjáték a Ubisoft Annecytől, melyben snowboardozhatunk, síelhetünk és még wingsuitozhatunk is.

GC 2016: Megvan a Steep megjelenési dátuma

A Steepben minden megvan, amitől egy téli sportokra kihegyezett játék menő lehet: többféle sportág, GoPro- és Red Bull-logók, plusz egy szabadon besíelhető nyitott világ. Lássuk, mi újat hozott magával a Ubisoft a Gamescomra!

E3 2016: Negyed óra extrém sport a Steeppel

A Ubisoft új játékában az Alpok meredek hegyvonulatain pattanhatunk sílécre vagy hódeszkára, miután egy siklóernyővel vagy wingsuittal földet értünk a magasból. A Polygon jóvoltából most 15 perces nyers gameplayt kaptunk a Steepről.

E3 2016: A harmadik galériafrissítés

Úgy záporoznak felénk a képek az idei expóról, hogy elő kellett vennünk az esernyőt - sebaj, összeszedtük mindet! A mai szórásba többek közt a CoD: Infinite Warfare, a Ubisoft friss üdvöskéi, a Gran Turismo Sport és az új Zelda került be.

E3 2016: Steep - nem csak síelni lehet az Alpokban

A Ubisoft konferenciájának meglepetésbejelentése volt a kiadó legújabb közösségi, nyílt világú sportjátéka, a Steep, amiben a téli sportok kedvelői találják majd meg számításaikat.

E3 2016: Steep - nyitott világú sportjáték a Ubitól

A francia kiadó minden évben egy nagy durranással zárja az E3-as konferenciáját, idén sincs ez másképp. A Steep című nyitott világú sportjátékot a Ubisoft Annecy fejleszti, és számos téli extrémsportot űzhetünk benne.

E3 2016: Ubisoft-konferencia - LIVEBLOG

Alig tíz perc múlva kezdetét veszi a Ubisoft konferenciája is, ahol reményeink szerint nem csak a már bemutatott játékok, de teljesen új, eddig ismeretlen címek is előkerülnek. Talán kapunk egy Beyond Good and Evil-folytatást is.