Steep PC, PS4, XBOXONE

Nyitott világú sportjáték a Ubisoft Annecytől, melyben snowboardozhatunk, síelhetünk és még wingsuitozhatunk is.

E3 2017: A téli olimpia is kap egy Steep-kiegészítőt

A jövő évi téli olimpiai játékoknak szentelik a Steep új kiegészítőjét, a Road to the Olympics dél-koreai és japán helyszínekkel, valamint olimpia-specifikus eseményekkel és kihívásokkal várja a játékosokat.

E3 2017: Ubisoft-konferencia - LIVEBLOG

Mindjárt elrajtol a Ubisoft E3-as konferenciája, amit ezúttal is egy liveblog kíséretében izgulunk vagy ununk végig. Reméljük, nem az utóbbi valósul meg, már csak azért sem, mert a francia kiadó remek játékokat hoz magával.

E3 2017: Itt nézheted vissza a Ubisoft-konferenciát!

A konferenciák sorát hamarosan, este 10 órakor a Ubisoft folytatja majd, amit nemcsak élőben követhetsz, de liveblog formájában is velünk tarthatsz. És mit várunk? Sok-sok jó játékot!

E3 2017: Kiadós próbahétvége a Ubisofttól

A kiadó három játékát is ingyenesen tolhatjuk PC-n, illetve egy kis akciósorozat is befigyel az E3-as készülődés közepette. A The Division mellett a Steep és a Trials Fusion is kötetlenül próbálgatható.

Steep - hamarosan szánkózhatunk is

Vészesen közeleg a Steep új DLC-jének megjelenése. A Winterfest Packot áthatja a fesztiválhangulat, de ezen kívül egy új sportág is debütál a csomagban: a szánkózás! A friss előzetes pont jókor jött, elvégre havas áprilisunk van.

A hétvégén kipróbálható a Steep

Kíváncsi vagy a Ubisoft téli extrém sportokra kihegyezett játékára? Akkor jó hírünk van: a Steep ingyenesen játszható a hétvégén mindhárom platformon. Az összes sportágat kipróbálhatjátok a virtuális Alpokban és Alaszkában.

A pénteki DLC-áradatból szemezgetünk

A Resident Evil 7 ingyenes kiegészítőjéről már megemlékeztünk, azonban érkezett, illetve érkezik még egy-két érdekesség, amit érdemes megemlíteni. Kibővült a Deus Ex, a Civilization VI és a Steep is.

Teaser traileren a Steep ingyenes DLC-je

Egy hét múlva ingyenes letölthető tartalommal bővül a Ubisoft extrém sportos játéka, a Steep. Ebben Alaszka zord hegyvidékeire látogathatnunk, melyet most egy rövid videóban meg is csodálhatunk.

Steep - legközelebb Alaszkába megyünk

A minap elérhetővé vált a Steep 1.04-es frissítése, mellyel elstartolt a World Tour Tournament és két új kihívástípus. Már azt is tudjuk, hogy februárban Alaszkában folytatódik a kaland egy új ingyenes pályán.

Ezek a Ubisoft-címek jönnek Switchre

A Ubisoft jó szokásához híven csatlakozott az új Nintendo-konzol támogatóihoz, és bejelentette, mely címei jelennek meg majd a Switchre - táncolni, snowboardozni és ugra-bugrálni is lesz lehetőségünk.