Steep PC, PS4, XBOXONE

Nyitott világú sportjáték a Ubisoft Annecytől, melyben snowboardozhatunk, síelhetünk és még wingsuitozhatunk is.
Típus:

E3 2017: Itt nézheted vissza a Ubisoft-konferenciát!

A konferenciák sorát hamarosan, este 10 órakor a Ubisoft folytatja majd, amit nemcsak élőben követhetsz, de liveblog formájában is velünk tarthatsz. És mit várunk? Sok-sok jó játékot!

E3 2017: Kiadós próbahétvége a Ubisofttól

A kiadó három játékát is ingyenesen tolhatjuk PC-n, illetve egy kis akciósorozat is befigyel az E3-as készülődés közepette. A The Division mellett a Steep és a Trials Fusion is kötetlenül próbálgatható.

Steep - hamarosan szánkózhatunk is

Vészesen közeleg a Steep új DLC-jének megjelenése. A Winterfest Packot áthatja a fesztiválhangulat, de ezen kívül egy új sportág is debütál a csomagban: a szánkózás! A friss előzetes pont jókor jött, elvégre havas áprilisunk van.

A hétvégén kipróbálható a Steep

Kíváncsi vagy a Ubisoft téli extrém sportokra kihegyezett játékára? Akkor jó hírünk van: a Steep ingyenesen játszható a hétvégén mindhárom platformon. Az összes sportágat kipróbálhatjátok a virtuális Alpokban és Alaszkában.

A pénteki DLC-áradatból szemezgetünk

A Resident Evil 7 ingyenes kiegészítőjéről már megemlékeztünk, azonban érkezett, illetve érkezik még egy-két érdekesség, amit érdemes megemlíteni. Kibővült a Deus Ex, a Civilization VI és a Steep is.

Teaser traileren a Steep ingyenes DLC-je

Egy hét múlva ingyenes letölthető tartalommal bővül a Ubisoft extrém sportos játéka, a Steep. Ebben Alaszka zord hegyvidékeire látogathatnunk, melyet most egy rövid videóban meg is csodálhatunk.

Steep - legközelebb Alaszkába megyünk

A minap elérhetővé vált a Steep 1.04-es frissítése, mellyel elstartolt a World Tour Tournament és két új kihívástípus. Már azt is tudjuk, hogy februárban Alaszkában folytatódik a kaland egy új ingyenes pályán.

Ezek a Ubisoft-címek jönnek Switchre

A Ubisoft jó szokásához híven csatlakozott az új Nintendo-konzol támogatóihoz, és bejelentette, mely címei jelennek meg majd a Switchre - táncolni, snowboardozni és ugra-bugrálni is lesz lehetőségünk.

Brit toplista: a Call of Duty vitte a karácsonyt

Az Infinite Warfare immáron három hete vezeti az eladási toplistát az Egyesült Királyságban, hiszen a december 24-gyel véget ért héten sem talált legyőzőre. A sorrend nem is változott a hatodik helyig, ahol a Mafia III nagyot ugrott előre.

Steep teszt

A Ubisoft új címében az a jó, hogy pénzköltés nélkül hódolhatunk négyféle extrémsportnak az Alpok havas lejtőin. Persze a virtuális túra össze sem hasonlítható az igazival, de hibái ellenére a Steep ügyesen mímeli az élményt.