Steep PC, PS4, XBOXONE

Nyitott világú sportjáték a Ubisoft Annecytől, melyben snowboardozhatunk, síelhetünk és még wingsuitozhatunk is.
1484312400

Ezek a Ubisoft-címek jönnek Switchre

A Ubisoft jó szokásához híven csatlakozott az új Nintendo-konzol támogatóihoz, és bejelentette, mely címei jelennek meg majd a Switchre - táncolni, snowboardozni és ugra-bugrálni is lesz lehetőségünk.
1482940836

Brit toplista: a Call of Duty vitte a karácsonyt

Az Infinite Warfare immáron három hete vezeti az eladási toplistát az Egyesült Királyságban, hiszen a december 24-gyel véget ért héten sem talált legyőzőre. A sorrend nem is változott a hatodik helyig, ahol a Mafia III nagyot ugrott előre.
1481900580

Steep teszt

A Ubisoft új címében az a jó, hogy pénzköltés nélkül hódolhatunk négyféle extrémsportnak az Alpok havas lejtőin. Persze a virtuális túra össze sem hasonlítható az igazival, de hibái ellenére a Steep ügyesen mímeli az élményt.
1480945320

Brit toplista: ezüstérem az új Final Fantasynek

Amíg a Final Fantasy XV remek rajtot vett és egészen a második helyig jutott a múlt heti premierjét követően, addig a Ubisoft csúfosan leszerepelt sportjátékával. A Steep ugyanis csak a huszonnegyedik helyig tudta feltornázni magát.
1480615220

Steep - befutott a launch trailer

Az Alpok hófödte hegyei csak arra várnak, hogy néhány kifejezetten veszélyes sportot űzz rajtuk. Pénteken jelenik meg a Ubisoft teljesen új címe, a Steep - három új videóval hangolódunk a premierre.
1480354200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A premiert felvezető csinnadrattából ítélve nemcsak mi, de a Square Enix is tűkön ülve várta már a Final Fantasy XV elkészültét - holnap kiderül, megérte-e ennyit böjtölni a JRPG-sorozat legfrissebb felvonásáért!
1480057253

Így trükközünk a Steepben

Milyen extrém sport az olyan, amiben nem lehet trükközni? Szerencsére a Steepben a lesiklás percei nem unalmasan telnek, pontokért és hírnévért ütős mutatványokat mutathatunk be. Két fejlesztői napló érkezett.
1479486180

Steep bétateszt

Két hét múlva érkezik a Ubisoft legújabb extrémsport-játéka, a Steep. Snowboard, wingsuit, sí és siklóernyőzés - ezt próbáltuk ki most, a zárt bétateszt alatt, és bár nincs euforikus hangulatom tőle, azért nem lett rossz.
1478764813

A Steep lényege két percben

Már a nyakunkon van a Ubisoft nyitott világú sportjátékának megjelenése, így a hátralévő szűk egy hónap elég sűrűnek ígérkezik. Az első bétateszt ezen a hétvégén veszi kezdetét, ami egyelőre zárt lesz.
1477638000

Steep - novemberben bétázhatunk

December elején jelenik meg a Ubisoft extrémsportos játéka, a Steep, előtte azonban lehetőség lesz kipróbálni a címet. Két bétateszt is lesz, az egyikre ráadásul jelentkezni se kell.