Steep PC, PS4, XBOXONE

Nyitott világú sportjáték a Ubisoft Annecytől, melyben snowboardozhatunk, síelhetünk és még wingsuitozhatunk is.
Típus:

Brit toplista: ezüstérem az új Final Fantasynek

Amíg a Final Fantasy XV remek rajtot vett és egészen a második helyig jutott a múlt heti premierjét követően, addig a Ubisoft csúfosan leszerepelt sportjátékával. A Steep ugyanis csak a huszonnegyedik helyig tudta feltornázni magát.

Steep - befutott a launch trailer

Az Alpok hófödte hegyei csak arra várnak, hogy néhány kifejezetten veszélyes sportot űzz rajtuk. Pénteken jelenik meg a Ubisoft teljesen új címe, a Steep - három új videóval hangolódunk a premierre.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A premiert felvezető csinnadrattából ítélve nemcsak mi, de a Square Enix is tűkön ülve várta már a Final Fantasy XV elkészültét - holnap kiderül, megérte-e ennyit böjtölni a JRPG-sorozat legfrissebb felvonásáért!

Így trükközünk a Steepben

Milyen extrém sport az olyan, amiben nem lehet trükközni? Szerencsére a Steepben a lesiklás percei nem unalmasan telnek, pontokért és hírnévért ütős mutatványokat mutathatunk be. Két fejlesztői napló érkezett.

Steep bétateszt

Két hét múlva érkezik a Ubisoft legújabb extrémsport-játéka, a Steep. Snowboard, wingsuit, sí és siklóernyőzés - ezt próbáltuk ki most, a zárt bétateszt alatt, és bár nincs euforikus hangulatom tőle, azért nem lett rossz.

A Steep lényege két percben

Már a nyakunkon van a Ubisoft nyitott világú sportjátékának megjelenése, így a hátralévő szűk egy hónap elég sűrűnek ígérkezik. Az első bétateszt ezen a hétvégén veszi kezdetét, ami egyelőre zárt lesz.

Steep - novemberben bétázhatunk

December elején jelenik meg a Ubisoft extrémsportos játéka, a Steep, előtte azonban lehetőség lesz kipróbálni a címet. Két bétateszt is lesz, az egyikre ráadásul jelentkezni se kell.

Steep - extrém mókázás az Alpokban

Az idei E3 egyik meglepetésbejelentése volt a Ubisoft extrém télisportokat összefoglaló produkciója, a Steep, ami most egy, az új GoPrót is reklámozó játékmenet-előzetest kapott.

GC 2016: Megvan a Steep megjelenési dátuma

A Steepben minden megvan, amitől egy téli sportokra kihegyezett játék menő lehet: többféle sportág, GoPro- és Red Bull-logók, plusz egy szabadon besíelhető nyitott világ. Lássuk, mi újat hozott magával a Ubisoft a Gamescomra!

E3 2016: Negyed óra extrém sport a Steeppel

A Ubisoft új játékában az Alpok meredek hegyvonulatain pattanhatunk sílécre vagy hódeszkára, miután egy siklóernyővel vagy wingsuittal földet értünk a magasból. A Polygon jóvoltából most 15 perces nyers gameplayt kaptunk a Steepről.