Stardew Valley PC, PS4, SW, XBOXONE

A földművelős szerepjáték hamarosan konzolokon is tiszteletét teszi.
Típus:

Idén 64 indie játék jön Nintendo Switchre

A kiotói cég teljes vállszélességgel kiáll a független alkotások mellett, 2017-ben egy rakás indie cím érkezik az új konzolra - köztük egy rakás exkluzív. Jön a SteamWorld Dig 2, a Runner3 és a Retro City Rampage folytatása is.

Dobozos formában is jön a Stardew Valley

Olyan nagy sikere van a Chucklefish Games retro grafikával operáló farmerszimulátorának, hogy lemezes formában is kiadják április közepén. Ez lesz a Collector's Edition.

GDC 2017: Itt vannak a fejlesztői szavazás jelöltjei

Hagyomány, hogy a játékfejlesztők is megszavazzák az elmúlt év legjobb játékait, a díjátadót idén is a Game Developers Conference keretei között rendezik meg, immár tizenhetedik alkalommal. Lássuk a jelölteket!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten már jóval kevesebb az érdekes megjelenés, mint a korábbiakban, azonban így is érdemes körbenézni a digitális játéküzletek kínálatában. Moziba egyenesen pedig muszáj lesz menni, hiszen jön az új Star Wars!

Dátumot kapott a konzolos Stardew Valley

A játék hivatalos oldalán jelentette be a ConcernedApe, hogy az év elején PC-n óriási sikert aratott Stardew Valley korábban beharangozott konzolos változatai december közepén kerülnek boltokba.