Stardew Valley PC, PS4, SW, XBOXONE

A földművelős szerepjáték hamarosan konzolokon is tiszteletét teszi.
1608652800

Hatalmasat frissült a Stardew Valley

A korábban belengetett osztottképernyős többjátékos mód megérkezett a Stardew Valley-be, de mellé is kaptunk bőven felfedeznivalót: egyebek mellett egy vadonatúj szigetet, saját dungeonnel és még több titokkal.
1603015200

Stardew Valley - jön az osztott képernyős mód

Eric Barone, a Stardew Valley atyja jelenleg két új játékon dolgozik, de van ideje arra is, hogy újabb frissítésekkel foltozgassa az első szerelemprojektjét is. A következő update bevezeti a négyfős split-screent.
1581508800

Két új játékon dolgozik a Stardew Valley alkotója

Korábban is érkeztek hírfoszlányok, miszerint Eric Barone, a Stardew Valley megálmodója új játékon dolgozik. Most a fejlesztő megerősítette: két projekt is készülőben van, melyek közül az egyik a Stardew Valley világában játszódik.
1579856411

Több mint 10 millió lakosa van Stardew Valley-nek

A négy évvel ezelőtti premierkor talán még maga az alkotó, Eric Barone sem sejtette, hogy egyszemélyes fejlesztése, a Stardew Valley ekkora siker lesz. A tízmillió játékos komoly eredmény, gratulálunk hozzá!
1576940400

Teslákra költözik a Stardew Valley

Ideje lassan önálló videojátékos platformként tekintenünk a Tesla autóira? A Cuphead után a Stardew Valley is játszhatóvá válik az önvezető elektromos kocsik saját szoftverén, hála a legújabb, ünnepi frissítésnek.
1551553200

Magyar nyelvvel frissült a Stardew Valley

A hétköznapi rohanás közepette néha érdemes csak egy kicsit hátra dőlni, lazítani és körülnézni a szomszédságban, vagy a veteményesben. A Stardew Valley új frissítésének hála mostantól ezt magyar nyelven is megtehetjük.
1539169244

Mobilokra is megjelenik a Stardew Valley

A népszerű farmszimulátor még ebben a hónapban beveszi az iOS-t, később viszont Androidra is befut. A portot a londoni The Secret Police csapata készíti el, átszabott kezelőfelülettel és érintőképernyős irányítással vértezik fel azt.
1532104246

Stardew Valley - augusztusban jön a multiplayer

Eredetileg az év első negyedévében kellett volna megjelennie, de végül kicsit megcsúszott a Stardew Valley régóta ígért egyik nagy újdonságának, a multiplayer módnak a premierje. Augusztusban vége a várakozásnak.
1526922000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzzák a kiadók és fejlesztők a hónap végét, a következő napokban minden platformon számíthatunk játékmegjelenésre. Természetesen most is összeszedtük egy szép listába a hét termését!
1516113015

Multiplayer móddal erősít a Stardew Valley

Eric "ConcernedApe" Barone, a Stardew Valley alkotója a Twitteren jelentette be, hogy az év első negyedében egy hatalmas frissítést kap a játék, aminek keretein belül négyfős LAN-támogatással és online multiplayer móddal erősít a játék.