Guardians of the Galaxy: The Telltale Series Mobil, PC, PS4, XBOXONE

A DC után a Marvel is lepaktált a Telltale-lel.
Típus:

Mozgásban a Galaxis Őrzői-játék

A több hónapos várakozás után végre befutott a Telltale-féle Galaxis Őrzői-játékból az első komolyabb trailer. Ebben végre megleshetjük mozgás közben is, hogyan is fog kinézni a kalandjáték.

Galaxis Őrzői-játék - áprilisban jön az első rész

A Marvel és a Telltale Games hivatalosan is megerősítette, hogy április közepén veszi kezdetét a Guardians of the Galaxy: The Telltale Series intergalaktikus kalandja.

Befutottak az első képek a Galaxis Őrzői-játékból

A Telltale a hétvégi PAX East apropóján tette közzé a Guardians of the Galaxy-játék első screenshotjait, valamint azt is elárulta, hogy kik adják majd a hangjukat a videojátékos Őrzőknek.

Áprilisban jön a Guardians of the Galaxy-játék?

Újabb játék megjelenési dátumát kottyantották el: ezúttal a GameStop rakta ki idő előtt a Telltale-féle Guardians of the Galaxy debütálásának időpontját. Úgy tűnik, áprilisban jön a cím.

TGA 2016: Jön a Guardians of the Galaxy-játék

Megerősítették a pletykákat, a Guardians of the Galaxy adaptációja lesz a Telltale következő projektje. Nagyon úgy tűnik, hogy a filmes univerzumot veszi alapul az epizodikus sorozat.

Guardians of the Galaxy-játékon dolgozik a Telltale?

Hiába tudjuk tavaly óta, hogy a Telltale a Marvellel is összeállt egy játék erejéig, a közös projektjükről egészen eddig semmi konkrétumot nem lehetett hallani. A Guardians of the Galaxy lehet a következő kiszemelt?