Mozgásban a Galaxis Őrzői-játék

Link másolása
A több hónapos várakozás után végre befutott a Telltale-féle Galaxis Őrzői-játékból az első komolyabb trailer. Ebben végre megleshetjük mozgás közben is, hogyan is fog kinézni a kalandjáték.

Április 18-án érkezik a Galaxis Őrzői-játék első, Tangled Up in Blue című epizódja, melyhez most érkezett egy komolyabb trailer is. A játék először digitálisan érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, majd később jön az iOS-es és androidos változat. Ha a lemezes játékok híve vagy, akkor kicsit tovább, május 5-ig kell várnod a címre.

A novemberi bejelentés óta most először nézhetjük meg, hogyan is mutat majd mozgás közben a Telltale által fejlesztett kalandjáték.

7.
7.
Blueberry
#5: Azt tartja fent őket,hogy minden platform-ra kiadják,ha megtehetnék biztos még a ps1-2/xbox classic-ra is kadnák ezeket a játéknak csúfolt rajzfilmeket (bár,szerintem abból is a zs kategóriát alulról nyalogatja)
6.
6.
Macifasz
#5: Akkor én egy ilyen hulladékos, korhoz méltatlan vicc vagyok, mert én csípem a Telltale Games játékait. :-( Nem vicc. A The Wolf Among Us a személyes kedvencem, de a Batman se volt rossz.
5.
5.
Rabit Wars
Nem értem az ilyen cégeket mint a "Telltale Games" hogy az istenbe tudnak fent maradni, az összes játékuk egy hulladék korhoz minősíthetetlen grafika a többiről ne is beszéljünk a játékaik hiányosságairól. Már ha lehet ezeket játéknak nevezni, és pénzt ad valaki ezért is majd vicc kategória...! :D
4.
4.
KRAT0S
3.
3.
imchristailor
Ez kifejezetten szánalmasan néz ki.
2.
2.
RangerFox
Regóta az első TT játék, ami hidegen hagy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...