Ultra Street Fighter 2: The Final Challengers SW

A húszéves évfordulón Switchre is befut a bunyós cím, HD- és pixelgrafikával, új hősökkel és játékmóddal.
1522938600

Street Fighter - a bunyó társasjátékként folytatódik

Egy teljesen új, hivatalos Street Fighter-társasjáték érkezik, ami első ránézésre sokkalta ígéretesebbnek tűnik, mint ahogyan képzelnénk; előrefestett, részletes minifigurák, hatalmas táblák és „rombolható” környezet várható.
1521619257

Dátumot kapott az évfordulós Street Fighter-pakk

Kereken 12 klasszikus játékot tartalmaz a Street Fighter - 30th Anniversary Collection, amely május végén érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re. A pontos dátum mellett az előrendelői extrákról is szó lesz.
1496062380

Brit toplista: újra dobogós az Overwatch

Az Overwatch szülinapját követő leárazások és promóciók miatt új erőre kapott a játék, és egészen a második helyig küzdötte magát. Az Injustice 2 trónja azonban még így is biztonságban volt.
1495443600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzták a május végét a kiadók, úgyhogy mindenképpen érdemes feltúrni a heti játékmegjelenési listánkat! De komolyan, még a Wii U-ra is érkezik egy játék, a Darksiders régóta várt portját kapják meg a konzol tulajdonosai.
1487066447

FPS-mód az Ultra Street Fighter 2-ben?

Minden jel szerint a kizárólag Nintendo Switchre érkező Ultra Street Fighter 2: The Final Challengersben egy olyan játékmódot is találunk, melyben belső nézetből püfölhetjük a másikat, vagy dobálhatunk tűzlabdákat rá.
1484292042

A Skyrim és a FIFA is jön Nintendo Switchre

A ma hajnali Nintendo-livestreamben a Bethesda illetékese végre megerősítette a The Elder Scrolls V: Skyrim Switch-verzióját, illetve az EA Sports is kijelentette, hogy elhozza a FIFA-frencsájzt az új masinára. Third-party körkép.