DiRT 4 PC, PS4, XBOXONE

Buggykkal és procedurálisan generált pályákkal érkezik a DiRT-széria negyedik része.
Típus:

Velős játékmenet-videón a DiRT 4

Közel negyedórás játékmenet-videó érkezett a DiRT 4-ből, melyen a cím a PS4-es változatát vehetjük szemügyre. A Rally, a Landrush és a Rallycross játékmódok is helyet kaptak a bemutatóban.

DiRT 4 - alkosd meg a saját pályaszakaszod!

Új videó érkezett a DiRT 4-hez, melyben a "Your Stage" funkcióval ismerkedhetünk meg részletesebben. A szakaszkreáló segítségével pár opció megadása után létrehozhatod a saját pályádat, melyet aztán meg is oszthatsz másokkal.

DiRT 4 - mi a helyzet a Nintendo Switch-csel?

A napokban jelentette be a Codemasters a DiRT-sorozat negyedik epizódját, mely PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik. No, de mi a helyzet a Nintendo Switch-csel? Darren Hayward senior dizájner válaszolt a kérdésre.

DiRT 4 - így fest mozgás közben

Tegnap váratlanul bemutatkozott a DiRT-sorozat negyedik felvonása, ami ezúttal új szériákat, helyszíneket és persze funkciókat is felvonultat majd. A lényeg azonban nem változik, ismét a kőkemény versenyzésen lesz a hangsúly.

DiRT 4 - jönnek a kamionok és a buggyk

A Codemasters teljesen váratlanul bejelentette a DiRT-sorozat negyedik epizódját. Az új felvonás egyszerre ötvözi majd a keményvonalas DiRT: Rally realizmusát és a könnyedebb, a DiRT-sorozatra egyébként jellemző lazább megközelítést.