DiRT 4 - mi a helyzet a Nintendo Switch-csel?

Link másolása
A napokban jelentette be a Codemasters a DiRT-sorozat negyedik epizódját, mely PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik. No, de mi a helyzet a Nintendo Switch-csel? Darren Hayward senior dizájner válaszolt a kérdésre.

Pár nappal ezelőtt teljesen váratlanul jelentették be a DiRT 4-et, melyet azóta kamerás felvételen már mozgás közben is megnézhettünk. A játék minden fontosabb platformra megjelenik (PC, Xbox One, PS4), így jogos a kérdés, hogy mi a helyzet a Nintendo új konzoljával, a Switch-csel?

Darren Hayward senior dizájner a Daily Starnak adott interjút, melyben elárulta, hogy a júniusi megjelenéskor még biztos nem lesz Switch-verzió, a platformok már véglegesek. Ennek ellenére nem zárja ki a lehetőségét az átiratnak, igaz, bejelentenivalója sincs a csapatnak.

Ez eddig egészen biztatóan hangzik, Hayward azonban külön kitért az irányításra: bár jól tudja, hogy több tradicionális konzoljáték is megjelenik a Switch-re, szerinte azonban a DiRT Rallyn vagy a DiRT 4-en rengeteget kellene finomítania a csapatnak, ahhoz, hogy a Nintendo konzoljára is megjelenhessen. Más szóval le kellene butítaniuk a játékok kezelhetőségét.

A Nintendo új konzoljának kontrollere egészen egyedi, szétszedhető és akár darabokban is használható, ennek ellenére nincs rajta kevesebb gomb mint akár egy Xbox One-kontrolleren, így nem teljesen értjük, miért lenne olyan bonyolult Switch-re is elhozni a DiRT 4-et.

Hayward azért megjegyezte, hogy ő is előrendelte a Switch-et, így már a megjelenés napján ki fogja próbálni.

21.
21.
CJgabor
Mi a pöcsöm az a Nintendo Switch?
20.
20.
user101
Persze , megcsinálhatnák mosógépre is, csak le kéne butítani egy kicsit, mert a tekergetős kapcsolóval nehezebb fordulni... :) De most őszintén? Szappantartóra ne írják már át ? :)
19.
19.
#6: Csak nem akart szenyó lenni, hogy azt mondja, hogy egy nagy nulla a Switch minden téren...
12.
12.
shatterhand
#10: Kasszat robbantana a codemasters:)
11.
11.
GAMEROD
Egyáltalán nem tetszik maga a játék sem az eddig látottak alapján. Mindig ez az ocsmány virító salakszínű pályák, és élénk színek, igazi kerékkel kitaposott rally pályáknak ismét nyoma sincs. Tökugyanaz mint az eddigiek még látványban is.
10.
10.
kergabi83
#8: És akkor mit szólnál mondjuk egy Dirt 4 + pro controller pack-hoz? Mondjuk 39.990 ftért? A jelenlegi Nintendos üzletpolitikába simán illeszkedne! :D
9.
9.
zozo76hun
ebbol egyszeruen le lehet szurni a lenyeget:

dirt 4 switch verzio= failed :)
8.
8.
shatterhand
#1: Az a pro kontroller amit pluszba kene megvenni meregdragan? Biztos sokan veszik. Azokra erdemes lesz alapozni:)))
6.
6.
aordog
Nevetséges volt a válasza!
Az irányításra ráfogni.....
2.
2.
DON GONDOCS
Ennek ellenére nem zárja ki a lehetőségét az átiratnak, igaz bejelenteni valója sincs a csapatnak. Ezt annyiszor lehetett hallani a Wii Unál is.
1.
1.
kergabi83
Akkor remèlhetőleg rájön, hogy van pro kontroller is Switch-hez. A WiiU-hoz való nem volt rossz, az akkori vezérlőimhez képest még az volt a leg kézreállóbb. (DS3, xbox360)
A cikkről eszembe jutott, hogy anno a Wii-re még kijött a Dirt 2, aztán meg csend volt! Mondjuk làtványban tarolt a játék! :D
Lehet, hogy a Switch-nek sem lesz az asztal a Dirt sorozat? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...