Velős játékmenet-videón a DiRT 4

Link másolása
Közel negyedórás játékmenet-videó érkezett a DiRT 4-ből, melyen a cím a PS4-es változatát vehetjük szemügyre. A Rally, a Landrush és a Rallycross játékmódok is helyet kaptak a bemutatóban.

Idén nyáron, pontosabban június 9-én jelenik meg a DiRT-sorozat negyedik része PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. A DiRT Rallyvel ellentétben ez a széria a kevésbé szimulátoros, sőt inkább árkádos vonalat erősíti, így egy könnyedebb autós játékra számíthatunk majd.

A bejelentés óta elég kevés anyag érkezett a játékból, most azonban befutott egy egészen hosszú játékmenet-jelenetekkel teli videó. Ebben a Rally, a Landrush és a Rallycross játékmódokat is szemügyre vehetjük, miközben a grafikát is csekkolhatjuk többféle körülmény között.

26.
26.
kergabi83
#25: Nem hinném hogy erről lenne szó, hiszen az 1998-as Cmr1-től kezdve minden jött konzolra is.
StevenSan úr azt nehezményezi, (ahogyan én is) hogy nem jelennek meg vérprofi pc only rallyszimulátorok, holott a technika láthatóan készen állna rá. Kis tulzással ugyan, de bármennyi pénzt leszurkolnék érte én is. :)
Szerintem a helyzet az, hogy a kutya se venné meg. Bukta lenne mint az állat. Senki nem fog egy buktába dollármilliókat ölni. Úgy tűnik, hogy a Dirt bohóckodás hoz a konyhára, kijött a Dirt rally, és már a boltok polcairól is eltűnt. Fél éves volt és már 50% offal ment, dobozosan!
A másik variáció, hogy oltári igény van a jó Rallyra, ezt a Code 20 év után sem ismer fel, jól becsődöl, és megcsinálja valaki más helyette. És bankot robbant. :D
(valszeg az első vari áll fenn)
21.
21.
#16: Igen, a gymkhana csak egy lehetőség, akit nem érdekel az kihagyja.
19.
19.
ikaralyos01
#18: Na még egyszer.
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=801843_5_3.jpg
16.
16.
Machiavelli
Amiket a képsorokon látok, meg interjúkban hallottam nekem pont, hogy az jön le, hogy hallgattak végre azokra akiknek nem tetszett valami a játékban. Két féle módon lehet majd itányítani az autót. Szimulátoros irányítással és arcade-ossal is. A Gymkhana szerű bohóckodás pedig afféle külön tevékenység lesz, ami nem a "kampányba" lesz implementálva, szóval még most belehet fejezni a flame war-t mielőtt elkezdené valaki!
13.
13.
kergabi83
#11: Azt pont én is karral nyomtam szinte végig. Az akkori kormányomat sajnáltam szétverni a rallycrossban! :D
Egyébként szerintem az egyetlen, kiemelkedően jól optimalizált controlleres irányitása a Forzának van. Már a 2-nél is feltűnt, de még ma is meglepődök néha, ha a 6ost teszem be. Horizonnál szintén. De pl. a Project Cars használhatatlan. Pedig nyüstöltem eleget és minden platformon megvan.( PC/PS4/XO)
12.
12.
Necreon
Ha már DIRT, volna egy eladó DIRT Rally-m 5 euróért, ha valakit érdekel, PM.
11.
11.
mojohnny
#9: Nem értek egyet. Én jelenleg a Dirt 2-vel nyomom és kontrollerrel PC-n és köszönöm szépen, elég jól megy. :) Szerintem minden csak megszokás kérdése és azért, mert autóverseny játékról beszélünk, már nem kell mindjárt a boltba rohanni kormányért. Szvsz.
10.
10.
Sir Galád
Végre visszatér úgy tűnik a gyökerekhez a dirt. Várom már.
9.
9.
kergabi83
#8: A Code rally-s játékai szerintem nem szarok(nyomtam mindegyikkel a maga idejében), a gond az, hogy kb. Senki nem gyárt hasonlót sem. Mostanában.
Kontrolleres irányitás meg sajnos nem ér semmit, az ember még az egyenest is keresgéli vele, onnantól kezdve meg vicces az egész. Billentyűről beszèlni sem érdemes.
Kormánnyal van értelme foglalkozni, nekem jelenleg egy 3ezer forintos momo racingem van, még ez is ezerszer jobb mint az összes irányitó nyavajám... :D
7.
7.
kergabi83
Jó lesz ez! Nekem várós. Remélem meg lesz hozzá a Vr, meg a szokásos TrackIR support.
3.
3.
razipapi
Attól függetlenül ,hogy arcade játék remélem lesz olyan jó hangulata mint a 2 nek. Bár ott sokat nyomott rajta a zene.
2.
2.
GAMEROD
Így van, egy rally játékba illene már újdonságokat vinni. Párásodó, sárosodó szélvédő. Sár és annak fizikai hatásainak jobb kidolgozása, kerékkel kitaposott hegyi ösvények, jobb látványeffektek, nem ez az agyonblur-ozott túlszínezett maszlag .. ez megint ugyanaz amit már párezerszer láttunk.
1.
1.
Grabowsky30+
Ez a játék 10 év alatt semmit nem fejlődött(valódi fejlődésre gondolok nem 2 új pályára meg 3 új autóra)! Ráírhatnának bármilyen számot elhinném! A remekül sikerült Dirt Rally után ezt ismét egy visszalépésnek érzem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...