Phoenix Point

Az XCOM készítőjének új körökre osztott stratégiája.

E3 2019: Hangulatos előzetesen a Phoenix Point

Többszöri halasztás után most szeptemberben végre befut az eredeti X-COM alkotója, Julian Gollop legújabb körökre osztott kihívása, a Phoenix Point, ami az E3 alkalmából kapott egy friss előzetest.

Már megint csúszik a Phoenix Point

Az eredeti XCOM alkotójának játékára sajnos még tovább kell várni. Maga Julian Gollop jelentette be egy videóüzenetben, hogy noha a tartalom kész van, a Phoenix Point extra polírozásra szorul.

Gameplay trailert kapott a Phoenix Point

Amióta a jövő évre csúszott az eredeti X-COM alkotójának stratégiája, viszonylag nagy csend honolt a Phoenix Point körül. A Snapshot Games most viszont vadiúj előzetessel jelentkezett, így megnézhetjük, mennyit fejlődött a cím.

2019-re csúszik a Phoenix Point

Az eredeti XCOM atyja, Julian Gollop a rajongók pénzéből valósítja meg a legújabb körökre osztott stratégiáját, a Phoenix Pointot. A játék sajnos mégsem jelenik meg idén, a fejlesztők számára a minőség a legfontosabb, így csak 2019-ben érkezik.

Újra mozog a Phoenix Point

Az eredeti XCOM alkotója, Julian Gollop újra egy körökre osztott sci-fi stratégián dolgozik Phoenix Point címmel. A zsánerdarabnál is komorabb világban fékezhetjük meg az idegenek rohamát. 17 perces gameplay bemutató érkezett.

Már össze is jött a pénz a Phoenix Pointra

Bő egy hete vette kezdetét a Phoenix Point crowdfunding-kampánya, és már össze is gyűlt a készítők által remélt összeg. Még egy hónapig fut az adományozás, innentől a stretch goalokra lehet hajtani.

Először mozog a Phoenix Point

Az eredeti XCOM alkotója, Julian Gollop tavaly év végén jelentette be legújabb játékát. A Phoenix Point szintén egy körökre osztott stratégia lesz, melyben az emberiséget majdnem elpusztította egy idegen vírus.

Phoenix Point - új játék az XCOM atyjától

Az eredeti XCOM-sorozat atyja, Julian Gollop jelenleg egy nyitott világú és persze körökre osztott stratégián dolgozik Phoenix Point címmel. Az első hátborzongató teaser videó már megérkezett.