Call of Duty: WWII PC, PS4, XBOXONE

A sorozat visszatért a gyökereihez.
1493290803

Zombimód is lesz a Call of Duty: WWII-ben

Tegnap este végre lehullt a lepel a Call of Duty: WWII-ről, és a Sledgehammer Games megerősítette, hogy kooperatív zombimódot is tartalmaz majd a játék. Az első teaser kép szerint visszatérnek a náci élőholtak! Hurrá!
1493226246

Megérkezett a Call of Duty: WWII első előzetese

Az Activision az első trailer társaságában hivatalosan is megerősítette, hogy november első hetében jelenik meg a Call of Duty: WWII. A premiert megelőzi majd egy zárt bétateszt, amiben a játékot előrendelők vehetnek majd részt.
1493213400

Kövesd élőben az új Call of Duty bejelentését!

Helyi idő szerint ma este 7 órakor mutatja be az Activision és a Sledgehammer Games a következő, második világháborús Call of Duty-játékot. A bejelentést livestream formájában is követhetitek majd.
1493141950

Call of Duty: WWII - lebukott a különleges kiadás

A Call of Duty: WWII hivatalos bejelentésére csak szerdán kerül sor, de lassan minden lényeges információ idő előtt kiszivárog. Ezúttal a játék különleges kiadása bukott le, amiből az is kiderült, lesz szezonbérlet a játékhoz.
1492956000

Call of Duty: WWII - irány Normandia!

Ugyan a hivatalos bejelentésig még pár nap hátravan, péntek óta folyamatosan szivárog a Call of Duty következő, második világháborús epizódja. A tegnapi képek után konkrét részletek is napvilágot láttak a játékról.
1492851633

Call of Duty: WWII - befutottak az első képek

A bejelentést követően véletlenül kiszivárogtak a Call of Duty: WWII első screenshotjai, ráadásul a hivatalos honlapról! A felbontásuk nem a legjobb, de már most sejthető, hogy egy igazi régivonalas kampányt kapunk.
1492794569

Második világháborús lesz az új Call of Duty

A hivatalos oldalon elindult visszaszámlálás szerint tényleg a második világháború csatamezein játszódik majd az ősszel érkező Call of Duty. A korábban kiszivárgott cím is stimmel - a lepellerántásra a jövő héten kerül sor.
1491544800

Call of Duty-játékot készít a Candy Crush csapata

Az egyik legnépszerűbb mobilos játékot, a Candy Crusht készítő svéd King csapata egy friss álláshirdetésben leplezte le, hogy következő nagy mobilos munkájuk egy vadonatúj Call of Duty-játék lesz.
1490696880

Szinte biztos a második világháborús Call of Duty

Az általában jól értesült Eurogamer is azt hallotta, hogy a napokban kiszivárgott logók és borítóképek az idei Call of Duty-epizódhoz tartoznak. Ennek megfelelően a név és a második világháborús körítés is stimmel.
1490432413

Call of Duty - vissza a második világháborúba?

A legfrissebb kiszivárgott képek szerint a 2017-es Call of Dutyban ismét a második világháború csatamezőire látogatunk. Korábban az Activision is azt nyilatkozta, hogy a sorozat visszatér a gyökereihez.