Call of Duty: WWII PC, PS4, XBOXONE

A sorozat visszatért a gyökereihez.
1507813200

Call of Duty: WWII - új térkép bukkant fel

A közelgő Call of Duty fejlesztői érthetően nem szeretnének sok információt kiadni már a játék megjelenéséig, most azonban mégis lelepleztek egy multiplayer térképet és egy játékmódot is.
1507716420

Az új Call of Dutyt várjuk a leginkább

A Nielsen idén is elkészítette a felmérését, amellyel azt szeretné megbecsülni, hogy mely játékokat várják a leginkább a játékosok a karácsonyi szezon megjelenései közül. A Call of Duty: WWII szine maximális pontszámmal végzett.
1507557619

Minden kiderült a Call of Duty: WWII-ről

Nagyon úgy néz ki, hogy nincs több titkolnivalója a Call of Duty: WWII-nek. A nemrég minden PC-s rajongó számára elérhető bétateszt fájljai között matatva ugyanis az egyik rajongó gyakorlatilag minden lényeges infót kinyert a címről.
1507280400

Klasszikus pálya tér vissza az új Call of Dutyban

A Carentan a második világháborús Call of Duty-játékok egyik legkedveltebb multiplayer térképe, aligha meglepő, hogy az Activision visszahozza a WWII-ben. Nagy kár, hogy kezdetben csak a szezonbérletesek kapják meg.
1506672047

Hamarabb rajtolt el a Call of Duty: WWII PC-s bétája

A tervezettnél egy nappal korábban rajtolt el a Call of Duty: WWII PC-s bétatesztje, így nem ma, hanem már tegnap este élesedtek a játék próbaköréhez felhúzott szerverek.
1506416416

Call of Duty: WWII - ilyen gép kell a bétához

Már előtölthető a Call of Duty: WWII hamarosan elrajtoló PC-s bétája, így nemcsak az derült ki, milyen lehetőségeket kínál a számítógépes változat, hanem az is, hogy milyen gépigénnyel rendelkezik majd a próbakör.
1506358800

Ők riogatnak az új Call of Duty zombimódjában

Mostanában nem érkeztek infók a Call of Duty: WWII zombimódjáról, most azonban a Sledgehammer vezérigazgatója megtörte a csendet. Glen Schofield a Twitteren tett közzé pár rusnya rémet az említett játékmódból.
1506074456

Call of Duty: WWII - hősök testvérisége

Ez a hét egyértelműen a Call of Duty: WWII kampányáról szólt. Az Activision bemutatta a főbb szereplőket és azok segítőit, most pedig bebizonyítják, mennyire komolyan ügyeltek a történelmi hűségre, mikor a sztorin dolgoztak.
1505973607

Call of Duty: WWII - még két bajtárs mutatkozott be

A Sledgehammer Games játékának kampánya rengeteg érdekes karaktert vonultat fel. Mi az amerikai haderő közlegényét irányítjuk, de a Németországig tartó út során a brit speciális erőkkel és a francia ellenállással is összefutunk.
1505890847

Call of Duty: WWII - ismerkedj meg a csapattal!

A tegnapelőtt bemutatott sztorielőzetes után a Call of Duty: WWII legújabb felvételei az ott is látott csapat tagjaira koncentrálnak, így nemcsak a főhős Ronald “Red” Daniels közlegényről, de a többiekről is megtudhatunk ezt-azt.