Call of Duty: WWII PC, PS4, XBOXONE

A sorozat visszatért a gyökereihez.
1529952540

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag sűrű játékfelhozatallal zárul a június, de annyi baj legyen, legalább lesz mivel játszanunk, ha megint rosszra fordulna az idő. A hét fő attrakciója a The Crew folytatása, ahol már a földön, a vízen és a levegőben is versenyezhetünk.
1529503254

Call of Duty: WWII - jön a United Front DLC

Ugyan a Call of Duty: Black Ops 4 szakít a sorozatra jellemző DLC-politikával, a tavaly bemutatott második világháborús kitérő azért még a jól ismert koncepciót követi. Ennek megfelelően jön is a harmadik csomag, a United Front DLC.
1525451458

Remek negyedévet zárt az Activision Blizzard is

Lassan lecseng az aktuális pénzügyi beszámolók sorozata, az Activison Blizzard azonban egészen idáig adós volt a befektetőknek tartott előadással. Megérte várakozni, a kiadó remekül teljesített a legutóbbi negyedév során.
1525428004

Öt ingyen kipróbálható játék a hétvégére

A Just Cause 3 xboxos nyílt hétvégéje mellett más platformokra is jutott ingyenesen kipróbálható cím. A PC-sek a Call of Duty: WWII multijának örülhetnek, Xbox One-on az XCOM 2-t ajánljuk, de ott van még a For Honor is.
1524052812

Call of Duty: WWII - elindult a Blitzkrieg event

A hivatalos Twitter-csatornán erősítették meg a Call of Duty: WWII legújabb közösségi eseményét, a Blitzkrieget, amely egészen május 8-ig tart majd. A Ground War játékmód mellett új térképet és fegyvereket kapunk.
1523358000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Habár az áprilisi felhozatal lényegesen szerényebb, mint a márciusi, azért a következő napokban is akad egy-két cím, amire érdemes lehet odafigyelni.
1523181600

Komoly változások előtt a Call of Duty: WWII

Korlátlan sprinttel fut be az új frissítés a világháborús FPS-hez. A készítők újragondolták az egész „Division” rendszert, és egy teljesen egyénre szabható alternatívát próbálnak készíteni a játékosok számára.
1523019600

Call of Duty: WWII - irány Egyiptom!

Részletes bemutatóvideó látott napvilágot a Call of Duty: WWII új, Egypt címmel érkező térképéről. A pályát tartalmazó DLC-re már nem kell sokat várni, viszont addig is megnézhetjük, milyen taktika vezethet sikerre az afrikai helyszínen.
1522846847

CoD: WWII - mozgásban a The War Machine DLC

A jövő héten érkezik a Call of Duty: WWII második nagyobb kiegészítője The War Machine címmel. Az első körben PS4-re elérhető csomagban a szokásos multis térképek mellett légi harcra kihegyezett War Missiont is kapunk.
1522504841

Februárban a Fortnite uralta a digitális piacot

Megérkezett a Superdata elemzése a digitális játékpiac februári teljesítményéről. A free-to-play és a közösségi címek kicsit visszaestek, miközben a prémium PC-s címek eladásai nőttek. Az új Call of Duty és a Fortnite volt a legnépszerűbb játék.