PlayerUnknown's Battlegrounds PC, XBOXONE

A PUBG Corp. lövöldéjében mindenki a nulláról indul. Fegyvert és járművet kell szereznünk a boldoguláshoz, majd indulhat a harc az utolsó emberig.
1626447600

PUBG - a konzolosokat is várja Taego

A PlayerUnknown's Battlegrounds legújabb térképe, a nyolc négyzetkilométeren terpeszkedő Taego egy hete már megnyílt a PC-s tábor előtt, most pedig a konzolosok is csatlakozhatnak a bulihoz. Pótoljuk be az előzeteseket!
1624357800

Jonathan Frakes ismét a PUBG után nyomoz

A Taego pályát megelőzően újra visszatért a Mysteries Unknown áldokumentumműsor, hogy tovább építgesse a PUBG háttértörténetét. Ezúttal magának a Battlegrounds eredetének jár utána Jonathan Frakes.
1621845000

Western témájú mellékággal bővül a PUBG

Egyelőre csak találóan Project Cowboyként hivatkoznak a PlayerUnknown's Battlegrounds legújabb spin-offjára, ami egy vadnyugati koncepciót felvonultató, teljesen különálló cím lesz a battle royale-játék univerzumában.
1617544800

Befejezi működését a PUBG Lite

A PlayerUnknown's Battlegrounds szerényebb számítógépekre szánt verziója bezárja kapuit. A PUBG Lite már nem is tölthető, az eddigi játékosoknak április végéig van esélye még élvezni a játékot.
1611068400

Újabb játékkal bővül a PUBG univerzuma

Komoly univerzumépítésbe fogott a PlayerUnknown's Battlegrounds mögött álló dél-koreai vállalat, ugyanis kiderült, hogy nem csak a The Callisto Protocol lesz az egyetlen új cím, ami ebben a világban játszódik majd.
1603735200

Xbox Game Pass - íme, a közeljövő termése

A Microsoft közzétette, hogy mely játékokkal bővül az Xbox Game Pass felhozatala október végén, illetve november elején: a lista bőséges, bár egy részét már eddig is ismertük.
1603731600

Xbox Series S-en csak 30 fps-sel fut majd a PUBG

A PlayerUnknown's Battlegrounds mögött álló PUBG Corp. egy gyors blogposztban jelentette be, hogy mire számíthatnak majd a rajongóik, amennyiben PlayStation 5-ön vagy valamelyik Xbox Series-konzolon futtatnák a játékot.
1602579600

Dinamikusan változó pályát kap a PUBG

Izgalmasnak ígérkezik a PlayerUnknown's Battlegrounds kilencedik szezonja, hiszen az egy vadiúj térképpel bővíti a játék felhozatalát. Paramo ráadásul nem akármilyen terep lesz: a vulkanikus talaj folyamatosan változik majd a talpunk alatt.
1598464800

Íme, a PlayStation Plus szeptemberi kínálata

Közeleg az augusztus vége, és habár tudjuk, hogy mindenki a Fall Guys akadálypályáit rója, hamarosan kipróbálhatunk egy másik, klasszikus battle royale-t is. Ha ez nem pálya, akkor elhajíthatunk egy-két hadoukent is.
1594756440

Milyen bejelentéseket hozott a mai Stadia Connect?

Az este folyamán levetítették a Stadia Connect következő adását, amely elsősorban arra fókuszált, hogy milyen játékok érkeznek majd a Google platformjára a közeljövőben. Emellett egy új funkciót is kaptak a felhasználók.