PlayerUnknown's Battlegrounds PC, XBOXONE

A PUBG Corp. lövöldéjében mindenki a nulláról indul. Fegyvert és járművet kell szereznünk a boldoguláshoz, majd indulhat a harc az utolsó emberig.
1594742400

70 millió példánynál jár a PUBG

Jó ideje már annak, hogy a PUBG Corp. hivatalos számokat közölt a PlayerUnknown's Battlegrounds eladásai kapcsán, pedig tudnak ők ilyet is, csak elég nagynak kell lennie az aktuális mérföldkőnek.
1591336800

Ingyenes hétvégét tart a PUBG

Ha szeretnétek kipróbálni azt a játékot, amely elindította a hatalmas battle royale-őrületet, akkor itt a tökéletes alkalom: a PlayerUnknown's Battlegrounds mától egészen a jövő hét elejéig nyílt kapukkal várja a PC-s játékosokat.
1588928400

Furcsa lore-videót kapott a PUBG

Szokatlan módját választotta a PUBG Corp, hogy elkezdje felépíteni a játékának háttértörténetét. Egy misztikus-nyomozós ál-dokumentumfilmben mesélnek az egyik pálya rejtélyes és tragikus múltjáról.
1588096800

11 címmel bővül a Google Stadia kínálata

A nemrég megrendezett Stadia Connect alkalmával jelentették be, hogy több nagy címmel is bővül a Stadia repertoára, olyanokkal, mint például a PUBG. A Stadia Pro-előfizetéssel rendelkezők ráadásul ingyenesen kergethetik a csirkevacsit.
1587909600

Botokkal segíti az új játékosokat a PUBG

A fejlesztők szerint a PUBG konzolos játékosai sokat fejlődtek az elmúlt években – még túl sokat is, hiszen túl nagy a különbség a veteránok és az új csatlakozók között. Az újaknak segítendő ezért botokat is tesznek most már a meccsekbe.
1586415600

AAAA-címen dolgozik a Dead Space alkotója

Nincs elírás a címben, Glen Schofield tényleg úgy véli, hogy a következő játékuk túlmutat azon, amit egy AAA-játék nyújtani tud. Az alkotás a PUBG univerzumában játszódik, és történetközpontú lesz.
1585807740

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április 1-jén érdemes óvatosan böngészni a hírek között, egymást érik ugyanis a vicces(nek szánt), egyébként pedig hivatalosnak tűnő kamuhírek. Íme, az összeállításunk a legjobbakból!
1582801200

Újabb nevekkel bővült a PAX East-hiányzók listája

Ma rajtol el a bostoni PAX East, a koronavírus miatt azonban több nagyobb kiállító is távol marad az eseménytől. A napokban a CD Projekt RED, a PUBG Corp. és a thatgamecompany jelentette be, hogy kihagyja az eseményt.
1582282800

PUBG - eljött az igazi konzolos cross-play ideje

Félévnyi tesztelés után hamarosan végre élessé válik a PUBG-ben is a konzolos cross-play. Ráadásul a korábbi megkötésnek is vége lesz: már nemcsak egy szerveren lehetnek a különböző konzolról érkezők, hanem egy csapatban is.
1581600600

PUBG - érkezik a Team Deathmatch

Van élet a battle royale-on túl is. A PlayerUnknown's Battlegrounds tesztszerverein ma élesedett az Arcade szekció, amely további játékmódokkal frissíti az online lövöldét. Ezek közül a klasszikus Team Deathmatch az első.