PlayerUnknown's Battlegrounds PC, XBOXONE

A PUBG Corp. lövöldéjében mindenki a nulláról indul. Fegyvert és járművet kell szereznünk a boldoguláshoz, majd indulhat a harc az utolsó emberig.
1581523200

A PUBG megállíthatatlan a mobilpiacon

A mobilos játékosoktól származó januári bevételeket tekintve ismét a PUBG Mobile lett a bajnok, immár sorban ötödik alkalommal. A Tencent játéka nagyot nőtt az elmúlt évben, a tavaly januári adatokhoz képest négyszer nagyobb forgalma volt.
1579096800

PUBG - rombolással érkezik a Season 6

Jókora frissítés előtt áll a PlayerUnknown’s Battlegrounds az új évad kezdetén, melyben nem csak egy rakat új fegyvert, hanem egy új pályát és vele együtt rombolható épületeket is kapnak majd a játékosok.
1578308400

Magabiztosan uralja a Steamet a CS:GO

A roppant népszerűségnek örvendő FPS novemberben tört először a csúcsra, és vált a Steam legnépszerűbb játékává. A bravúrhoz nem mást kellett maga mögé utasítania, mint a korábban megközelíthetetlennek tűnő Dota 2-t.
1576490417

Közel 1,5 milliárd dollárt termelt idén a PUBG Mobile

Nagyon jót tett a PUBG mobilos változatának, hogy kicsit átdolgozva, de újra kiadták Kínában, a népszerű battle royale-játék mobilos kiadása ugyanis idén közel 1,5 milliárd dollárt termelt.
1570021200

PUBG - már tesztelhető a konzolos cross-play

Hamarosan a PlayerUnknown's Battlegroundsban is élesedik a konzolos cross-play lehetősége, addig is a tesztszervereken már kipróbálható az új funkció - igaz, korlátozott formában.
1569920400

Nálunk is elrajtol a PUBG Lite

Folytatja terjeszkedését a PlayerUnknown's Battlegrounds könnyített verziója, október közepétől többek között Magyarországon is játszhatóvá válik a PUBG Lite. Az új verzió gépigénye rendkívül baráti, ráadásul free-to-play.
1569236400

Hatalmasat fut a PUBG Mobile

Habár PC-n és konzolokon üzleti szempontból messze a Fortnite nyomában kullog a PlayerUnknown's Battlegrounds, a mobilos piacon egészen más a helyzet. A játékosok több mint egymilliárd dollárt költöttek az iOS-es és androidos változatra.
1566238140

GC 2019: Cross-play a PUBG konzolos verzióiban

A Microsoft gamescomos Inside Xbox adásában a PUBG Corp. munkatársa is színpadra lépett, hogy megosszon egy apró, ám annál fontosabb információt a PlayerUnknown's Battlegroundsról.
1563447623

PUBG - nyakunkon a negyedik szezon

Hamarosan kezdetét veszi a PlayerUnknown's Battlegrounds negyedik szezonja, amely számos fejlesztése mellett talán azért lesz igazán izgalmas, mert felújított kiadást kap a játék első pályája, az Erangel.
1563184800

Végleg leszámol a PUBG a csalókkal

És a legújabb Inside Look-videónak hála most mi is láthatjuk akció közben, hogy miként küzdenek meg a PUBG Anti-Cheat Unit dél-koreai csapatának fejlesztői a csaló játékosok tízezreivel.