PUBG - rombolással érkezik a Season 6

  • Írta: sirdani
  • 2020. január 15.
  • Letöltés
Link másolása
Jókora frissítés előtt áll a PlayerUnknown’s Battlegrounds az új évad kezdetén, melyben nem csak egy rakat új fegyvert, hanem egy új pályát és vele együtt rombolható épületeket is kapnak majd a játékosok.

Úgy néz ki, hogy a hónap vége felé ismét érdemes lesz visszatérni a PUBG világába. A Season 6 kezdetére ugyanis a szokásos újdonságok és hibajavítások mellé egy vadonatúj pályát, és vele együtt izgalmas játékmeneti újításokat is kapunk. Lássuk is, mivel kívánja a PUBG Corporation 2020-ban visszacsábítani a játékosok millióit!

Az új pálya Karakin névre hallgat, a 2x2 km-es területen legfeljebb 64 önjelölt akcióhős törhet majd egymás életére. A pálya a dizájnt illetően Sanhok és Miramar hibridjeként képzelhető el, a legnagyobb újítása viszont egyértelműen a Red Zone-t váltó Black Zone lesz. Hogy mi is ez pontosan? Akárcsak a Red Zone esetében, itt is a pályán kívülről érkező bombázással kell majd számolnunk, csak ezúttal olyan nagy robbanótöltetekkel, melyek komplett panelházakat képesek a földig rombolni. Éppen ezért a Black Zone körzetén belül még a fedezékekben sem lehetünk biztonságban, az egyetlen esély a túlélésre, ha állandóan mozgásban maradunk.

A rombolhatóságba egyébként a játékosok is belekóstolhatnak majd; az épületek vékonyabb válaszfalait, illetve a gyengébb fedezékeket mostantól szitává lőhetjük. Emellett kapunk némi robbanószert is, valamint egy vállról indítható rakétavetőt, ami első blikkre kísértetiesen hasonlít a világháborús Panzerfaustra. Mondjuk a Kar98k után ez annyira talán már nem is meglepő.

És hogy mikor érkeznek ezek az újítások a játékba? Nos, a PUBG Season 6 január 22-től lesz elérhető PC-n, míg a konzolosoknak bő egy héttel tovább, egészen január 30-ig kell várniuk a robbantgatással.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...