Age of Empires: Definitive Edition PC

Húszéves minden idők egyik legjobb RTS-e, így nem csoda, hogy felújított változatot kap.
Típus:

GC 2019: Ütős címekkel bővül az Xbox Game Pass

A Microsoft az Inside Xbox gamescomos különkiadásában leplezte le, hogy milyen játékokkal bővül majd az Xbox Game Pass felhozatala a hónap hátralévő részében. Kellemes kínálatnak örülhetnek az előfizetők!

Még mindig roppant aktív az Age of Empires tábora

Sőt, a kreatív igazgató szerint a franchise havonta rendszerint több mint egymillió játékost vonz be úgy, hogy a legutóbbi teljes értékű rész megjelenése óta közel 15 év telt el. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a jövő!

Bemutatkozott a PC-s Xbox Game Pass

A Microsoft előfizetéses szolgáltatása, az Xbox Game Pass hamarosan megkaphatja a saját változatát PC-n is, mégpedig több mint 100 játékos nyitókínálattal. A redmondiak emellett kezet nyújtanak a Steam felé is.

HWSW: "Az UWP egy katasztrófa"

Lázadoznak a vásárlók minden fórumon, nem működik az Age of Empires újra kiadott verziója. Hiába a sokéves reszelgetés, a Microsoft Store és az UWP alkalmazásplatform még mindig képtelen kezelni egy új játék rajtját.

Elérhető az Age of Empires: Definitive Edition

Egy igazi klasszikus RTS költözött a modern rendszerekre, teljes 4K-támogatással. Az Age of Empires: Definitive Edition már elérhető a Windows Store-ban, de később érkezhet a steames változat is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékok, mi pedig szokás szerint listába gyűjtöttük a következő napok legfontosabb premierjeit. Szerencsére ezúttal is kövér a felhozatal, egyik platformon sem fogunk unatkozni.

Age of Empires: Definitive Edition - Xbox One-ra is?

Nyakunkon a felújított Age of Empires megjelenése, de úgy néz ki, a Microsoft eddig ügyesen titkolta, hogy a népszerű stratégiai játék nemcsak PC-re, de Xbox One-ra is megvásárolható lesz.

Februárban jelenik meg a felújított Age of Empires

Eredetileg tavaly októberben kellett volna bemutatkoznia az Age of Empires: Definitive Editionnek, de a húszéves legenda igényes újrázása végül több időt igényelt. A várakozásnak lassan vége, jövő hónapban jön a felújított kiadás.

Csúszik az Age of Empires: Definitive Edition

RTS-rajongók, van egy rossz hírünk! Mégsem jelenik meg idén az első Age of Empires felújított kiadása, így leghamarabb csak 2018 elején csaphattok le rá. Szerencsére a zárt bétatesztet kibővítik, így talán még előtte futhattok vele egy kört.

Age of Empires: Definitive Edition bétateszt

Visszatér minden idők egyik legjobb stratégiai játéka. Az idén 20 éves Age of Empires felújított változata gyönyörű grafikával, és áthangszerelt zenével emlékezik meg a legenda születéséről - a bétaváltozatot pedig mi is kipróbáltuk.