Skull and Bones PC, PS4, XBOXONE

Az Assassin's Creed IV: Black Flag után szabadon: kalózos játékon dolgozik a Ubisoft szingapúri stúdiója.

Továbbra sincs minden rendben a Skull & Bones körül

Már a harmadik kreatív direktorát veszíti el a Ubisoft Singapore kalózos játéka, ráadásul a pletykák szerint még mindig nem tudnak megjelenési dátummal szolgálni. Nehéz szülés lesz a Skull & Bones.

A héten bétázik a Skull and Bones

A Ubisoft évek óta halogatott kalózos multiplayer mókájának a héten tartják a próbakörét, bízzunk benne, hogy ebben a pénzügyi évben végre megjelenik a végleges játék is.

SGF 2023: Hamarosan bétázik a Skull and Bones

Egy hangulatos kalóznóta kíséretében kapott új kedvcsinálót a Skull and Bones. Nagyobb bemutatóra számítottunk, de szerencsére hamarosan a nagyérdemű is kipróbálhatja a játékot.

A Ubisoft nyílt világú Star Wars-játéka állítólag 2024 elején érkezik

Jelenleg több bejelentett megjelenés is várat magára a Ubisoft háza táján. Az egyik ezek közül a Massive Entertainment Star Wars-játéka.

Kiszivárgott képeken a Skull and Bones

A Ubisoft szép csendben elhalasztotta a Skull and Bones premierjét, amit az idei év elejére vártunk, bár a 2023-as megjelenés még nincs veszve. Most egy csokornyi screenshot szivárgott ki a jelenlegi változatról.

A Ubisoft hozzáadta az XDefiant videójátékot a 2023-24-es kínálatához

A Ubisoft felvette a 2023-24-es pénzügyi évre vonatkozó szoftverkiadási ütemtervébe az XDefiant free-to-play lövöldét.

A Ubisoft is lemondta az E3-as fellépését

Mégsem vesz részt a Ubisoft az E3 rendezvényén. Ehelyett a franciák egy saját, élő Ubisoft Forward műsorral jelentkeznek, közvetlenül az E3 showja előtt. Ezzel az E3 elveszítette az összes igazán nagy fellépőjét.

Mesterséges intelligenciát használ a Ubisoft az íráshoz

A Ubisoft kifejlesztett egy olyan AI-eszközt, amely segít a narratíváért felelős szakembereknek a játékok sztorijának és párbeszédjeinek megírásában. Nem teljes egészében hagyatkoznak rá a fejlesztők, de egy stabil vázat ad nekik.

A Skull and Bones még nem jelent meg, de már egy javított változatról beszélnek

A Skull and Bones még továbbra sem kapta meg a megjelenési dátumát, és bár a sorsa elég hánytatott, a Ubisoft már egy továbbfejleztett változatról beszél.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2023-ban

Újabb év, újabb lista, melyen összeszedtük nektek azokat a címeket, amelyeket mindenképpen érdemes lesz kipróbálnotok 2023 során. Úgy néz ki, hogy a tavalyinál jóval sűrűbb év áll előttünk.