Skull and Bones PC, PS4, XBOXONE

Az Assassin's Creed IV: Black Flag után szabadon: kalózos játékon dolgozik a Ubisoft szingapúri stúdiója.

Júliusban mutatkozhat be újra a Skull & Bones

A Skull & Bones sok viszontagságon átesett már, de egyre inkább arra mutatnak a jelek, hogy a Ubisoft ráncba szedi már. Tom Henderson értesülései szerint hamarosan újra láthatjuk.

Úgy tűnik, nincs már messze a Skull & Bones megjelenése

A jelek szerint tényleg nincs már messze a Skull & Bones megjelenése, erről árulkodik legalábbis, hogy a minap újabb országban kapott korhatárbesorolást a játék.

Egy éven belül megjelenik a Skull & Bones és az új Avatar-játék is

A Ubisoft a legutóbbi üzleti jelentése során megerősítette, hogy tervei szerint a következő egy éven belül boltokba kerül a Skull & Bones és az Avatar: Frontiers of Pandora is.

Kiszivárgott négy percnyi játékmenet a Skull & Bones alfatesztjéből

Úgy tűnik, hamarosan tényleg lesz valami az évek óta készülő Skull & Bonesból. Ma pedig kiszivárgott négy percnyi játékmenet-bemutató, ami részletesen felvázolja, mi mindent is kínál majd a Ubisoft alkotása.

Új Immortals és Prince of Persia készülhet

A mindig megbízható Tom Henderson értesülései szerint a Ubisoft körülbelül húsz fejlesztéssel készül a közeljövőre. Ezek egy részének egy nagyszabású műsort is tervez tartani még az E3 előtt.

Skull & Bones - indul az Insider Program

Úgy tűnik, lassan, de biztosan kezd révbe érni a Skull & Bones fejlesztése. A Ubisoft megnyitotta az online kalózkaland Insider Programját, amelyen keresztül várják a játékosok visszajelzéseit.

Ubisoft: boldogulunk, nem kell minket felvásárolni

A Ubisoft közzétette a decemberrel záruló pénzügyi negyedévének értékelését. A számok ismertetése mellett Yves Guillemot azon is elmélázott, hogy mi a franciák álláspontja a cég felvásárlását illetően.

Távozott a Ubisofttól a Skull & Bones társrendezője

Antoine Henry 2007-ben kezdte meg a munkáját a Ubisoftnál, tizenöt év után pedig készen áll továbblépni. A viharos életű Skull & Bones kormányához helyezték tavaly, amely a távozásával elveszti egyik rendezőjét.

Skull & Bones - közeledik a bétafázis?

A mindig jól értesült Tom Henderson a Twitteren jelentette, hogy információi szerint hamarosan újabb mérföldkőhöz ér az évek óta hánykolódó Skull & Bones. A játék hamarosan bétafázisba lép át, így akár a jövő évi E3-on is ott lehet.

Skull & Bones - végre jól halad a fejlesztés

Hányatott sorsa ellenére a Ubisoft továbbra sem mondott le a 2017-es E3-on leleplezett Skull & Bonesról. Tom Henderson bennfentes szerint végre jó mederbe terelték a fejlesztést, és már körvonalazódni látszik, milyen kalózos élményt kapunk.