Skull and Bones PC, PS4, XBOXONE

Az Assassin's Creed IV: Black Flag után szabadon: kalózos játékon dolgozik a Ubisoft szingapúri stúdiója.

Árat emel a Ubisoft is

A Ubisoft is beáll azon kiadók közé, akik 70 dolláros áron árulják az új generációs konzolokra készült játékaikat. A Skull & Bones lesz az első fecske.

Újra megmutatta magát a Skull and Bones

Sokat vártunk rá, de idén ősszel végre tényleg tengerre szállhatunk a Skull and Bones fedélzetén. Lássuk, milyen látnivalókkal szolgált a Ubisoft a leendő kalózoknak!

Nézd vissza a Ubisoft Forward műsorát!

Hamarosan kezdetét veszi a következő Ubisoft Forward, ahol az Assassin's Creed már egészen biztosan kiemelt szerephez jut. Kövessétek velünk az eseményeket!

Milyen játékokra számíthatunk a Ubisoft Forwardon?

A nyári forgatagtól kissé leszakadva a héten végre a Ubisoft is megtartja a maga önálló játékbemutatóját. A franciák azt is elárulták, hogy milyen bejelentésekre számíthatnak a műsor nézői.

GC 2022: Skull & Bones - mit tud a PC-s verzió?

A Ubisoft újra megvillantotta a kalózos játékát. Habár hányattatott sorsú volt a fejlesztés, úgy tűnik, hogy a PC-s verzióra és annak technikai megoldásaira komoly figyelmet fordított a stúdió.

Skull & Bones - nem a sztorin lesz a hangsúly

A Skull & Bones fejlesztését vezető úriember szerint a kalózos játékban lesznek ugyan sztorielemek, de nem a történet kapja majd a hangsúlyt.

Újra megmutatta magát a Skull & Bones

Hosszas várakozás után újra előkerült a Skull & Bones, a Ubisoft egy kiadós műsor keretei között mutatta be ismét a novemberben megjelenő kalózos játékot.

Csütörtökön mutatja meg magát újra a Skull & Bones

Remélhetőleg tovább nem hánykolódik már a Skull & Bones, és sikeresen révbe ér. A Ubisoft kitűzte annak a műsornak a dátumát, amelyen újra megmutatja a kalózos játékot.

A Ubisoft játékon belüli eseményekkel mutatja be a klímaváltozás veszélyeit

A Playing for the Planet szervezetével együttműködve a Ubisoft elkötelezte magát, hogy megismertesse a Riders Republic és a Skull & Bones játékosaival a klímaváltozás hatásait.

Novemberben rajtolhat el a Skull & Bones

A legfrissebb szivárgások szerint novemberben kerülhet boltokba a Ubisoft régóta halogatott kalózos játéka, a Skull & Bones.