The Elder Scrolls Online: Morrowind PC, PS4, XBOXONE

A TESO első nagyobb kiegészítője, amely a 2002-es The Elder Scrolls III: Morrowind vidékére, Vvardenfellbe repíti el a játékosokat.
Típus:

TESO: Morrowind - vissza Vvardenfellbe

Kicsivel több, mint egy hónap múlva érkezik a The Elder Scrolls Online következő kiegészítője, melyben visszatérhetünk a legendás Vvardenfell szigetére. A táj ismerős lehet azok számára, akik már játszottak a 15 éves Morrowinddel.

TESO: Morrowind - bemutatkoznak a wardenek

Júniusban érkezik a The Elder Scrolls Online legújabb fizetős kiegészítője, a Morrowind, amelyben egy új kaszt is helyet kap. A warden igazán sokoldalú osztály, harcolni és gyógyítani is tud, ráadásul egy harci medvét is megidézhet.

TESO: Morrowind - ilyen lesz a Battlegrounds PvP

A június elején érkező Morrowind kiegészítővel egy vadiúj PvP-mód is élesedik a The Elder Scrolls Online-ban. A móka 4v4v4-es felállásra épül, jégvarázslatokkal keseríthetjük meg más játékosok életét a Vörös-hegy lankáin.

The Elder Scrolls Online - túra Morrowindbe

Megérkezett az első gameplay előzetes a The Elder Scrolls Online: Morrowindhez, amely az MMORPG következő nagy kiegészítője lesz. Sok pénzt kérnek érte, cserébe rengeteg tartalom üti a markunkat.

Morrowindbe megyünk a TESO új DLC-jével

A Bethesda bejelentette, hogy The Elder Scrolls Online játékosai Vvardenfell mágikus földjére látogatnak el a minden eddiginél nagyobb kiegészítőben. Bizony, jön Morrowind egy rakás új tennivalóval!