Hell Let Loose PC

Százfős csaták a második világháborúban, némi stratégiai játékelemmel fűszerezve.
Típus:

E3 2019: A Worms alkotói két meglepetést hoznak

A Team 17 szűkszavú közleményben erősítette meg, hogy a napokon belül kezdődő E3-on két új projektet jelentenek be. Sajnos az egyelőre rejtély marad, hogy mint fejlesztőcsapat, vagy mint kiadó mutatják-e be újdonságaikat.

Hell Let Loose - közeleg a korai hozzáférés rajtja

A Black Matter és a Team 17 hivatalosan is megerősítette, hogy június elején rajtol el a 100 fős összecsapásokat ígérő, második világháborús csatatereken játszódó shooterük korai hozzáférése.

Hamarosan játszható lesz a Hell Let Loose

Emlékeztek még a tavaly júniusban bejelentett második világháborús shooterre, amely százfős multis csatákkal kecseget? A Black Matter csapata 2019 folyamán jelentkezik a korai hozzáférésű verzióval a Steamen.

Már kalapoznak a Hell Let Loose-ra

Az ausztrál Black Matter nem kispályázik, százfős második világháborús csatákat ígérnek a Hell Let Loose-ban. Az FPS adománygyűjtése már kezdetét vette a Kickstarteren, így ha neked is bejön az ötlet, támogasd a srácokat!

Hell Let Loose - még egy II. világháborús FPS

Ha egyszer a piac újra rákap a második világháborúra, akkor nagyon. A Black Matter csapatának alkotása egy multiplayer FPS, de kapunk RTS-elemeket is a 100 fős csaták során. Lesz itt minden: gyalogság, tüzérség és tankok!